To je to što me zanima!

Bayern se spasio autogolom pa na penale pobijedio Borussiju...

Borussia je dvaput vodila u njemačkom superkupu protiv Bayerna kod kuće, ali prvaci iz Münchena sretno su se vratili dvije minute prije kraja te izborili penale nakon kojih su osvojili prvi trofej sezone
Vidi originalni članak

Nogometaši Bayerna pobjednici su njemačkog superkupa nakon što su u Dortmundu na Signal Iduna Parku svladali domaću Borussiju boljim izvođenjem penala. Nakon regularnih 90 minuta rezultat je bio 2-2 (1-1), a Bavarci su slavili u raspucavanju  5-4.

Borussia je dva puta vodila preko Pulišića (12') i Aubameyanga (71'), no Bayern je uspio poravnavati golm Lewandowskog (18') i autogolom Romana Bürkija dvije minute prije kraja utakmice. 

U raspucavanju je Bürki uspio prvi obraniti penal Kimmichu, ali potom je Ulreich zaustavio šut Rodea, da bi u šestoj seriji golman Bayerna obranio pokušaj Bartre te tako donio trofej svom sastavu.

POGLEDAJTE VIDEO

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 06.08.2017.

    Vidim da je Pulišić dao gol... Još uvijek zamišljam Hrvatsku u kojoj jedno krilo igra Perišić, drugo Pulišić, majko sveta... možda momak ne zna našu kulturu, jezik, običaje pa se zato odlučio igrati za SAD, ali da nije Hrvat ne bio nogometaš, zna se kojim su sportovima Amerikanci okupirani!

  • 06.08.2017.

    Najvise mi je krivo sto nisam mogao gledat...max tv maknu eurosport :)) I cestitke Bayernu..ali nadam se da bi Dortmund mogao u borbu za naslov da bude zanimljivo :)

  • PCapitalist 06.08.2017.

    MIA SAN MIA !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare