To je to što me zanima!

Bayern senzacionalno izgubio od Mainza; Kramarić asistirao

Mainz je slavio na Allianz Areni 2-1 i bavarskog gigantu nanio je prvi domaći poraz nakon 17 pobjeda u nizu. Kramarić se vratio na teren i asistirao za pobjedu
Vidi originalni članak

U susretu 24. kola njemačkog nogometnog prvenstva Mainz je priredio senzaciju pobijedivši u Munchenu Bayern 2-1 nanijevši aktualnom prvaku prvi domaći poraz ove sezone i prvi domaći poraz nakon 17 uzastopnih pobjeda na Allianz Areni.

Mainz je poveo u u 26. minuti golom Jaira. Izjednačio je Arjen Robben u 65. minuti, a veliku pobjedu gostima donio je Jhon Cordoba udarcem s ruba kaznenog prostora u 86. minuti. Gosti su slavili postigavši dva gola iz tri udarca prema suparničkim vratima, dok je Bayern imao niz sjajnih prilika i 70 posto posjeda lopte.

Poraz Bavaraca iskoristila je Borussia Dortmund koja je na gostovanju pobijedila Darmstadt 2-0 i smanjila zaostatak za Bayernom na pet bodova uoči njihovog subotnjeg okršaja u Dortmundu. Ukoliko Borussija pobijedi u derbiju smanjit će minus na svega dva boda devet kola prije kraja prvenstva. Pobjedu Borussiji donijeli su Adrian Ramos (38) i Erik Durm (53). 

Kramarić se vratio asistencijom

Važne bodove dohvatio je i Hoffenheim koji je pobijedio Augsburg 2-1. Pobjednički pogodak domaćin je zabio u 81. minuti, a strijelac je bio Mark Uth na asistenciju hrvatskog nogometaša Andreja Kramarića. Napadač Leicestera na posudbi u Hoffenheimu u igru je ušao u 71. minuti.

Hertha je pobjedom protiv Eintrachta 2-0 potvrdila treće mjesto. Strijelci su bili Mitchell Weiser (63) i Salomon Kalou (78).  

Bayer je doživio neugodan poraza u Leverkusenu od Werdera 1-4. 'Apotekare' je uništio trostruki strijelac Claudio Pizarro (55, 65-11m, 83), a pogodak je postigao i Fin Bartels (5). Gosti su zabili i peti gol na utakmicu, ali je Papy Djilobodji u 69. minuti zabio u vlastitu mrežu. Tin Jedvaj je odigrao cijeli susret za domaćine, dok je Dario Krešić utakmicu pratio s klupe za pričuve.

Schalke je pobijedio HSV 3-2, a Ivo Iličević i Ivica Olić nisu nastupili za goste iz Hamburga.

Na ljestvici vodi Bayern sa 62 boda, Borussija Dortmund ima pet bodova manje, a na trećem mjestu je Hertha sa 42 boda. Posljednja dva mjesta koja vode u drugu ligu drže Hoffenheim (21), Hanover 96 (17).  

Idi na 24sata

Komentari 24

  • strmi007 03.03.2016.

    događa se !!

  • BOGOLJUB ATEJISTA 03.03.2016.

    Koliko godina ima ovaj Pizzaro i jos trpa? 50?

  • bag 03.03.2016.

    bravo krama a sto volim vidit ovaj uzivljeni bayern da pusi

Komentiraj...
Vidi sve komentare