Obavijesti

Sport

Komentari 24

Bayern senzacionalno izgubio od Mainza; Kramarić asistirao

Bayern senzacionalno izgubio od Mainza; Kramarić asistirao
4

Mainz je slavio na Allianz Areni 2-1 i bavarskog gigantu nanio je prvi domaći poraz nakon 17 pobjeda u nizu. Kramarić se vratio na teren i asistirao za pobjedu

VIDEO

U susretu 24. kola njemačkog nogometnog prvenstva Mainz je priredio senzaciju pobijedivši u Munchenu Bayern 2-1 nanijevši aktualnom prvaku prvi domaći poraz ove sezone i prvi domaći poraz nakon 17 uzastopnih pobjeda na Allianz Areni.

Mainz je poveo u u 26. minuti golom Jaira. Izjednačio je Arjen Robben u 65. minuti, a veliku pobjedu gostima donio je Jhon Cordoba udarcem s ruba kaznenog prostora u 86. minuti. Gosti su slavili postigavši dva gola iz tri udarca prema suparničkim vratima, dok je Bayern imao niz sjajnih prilika i 70 posto posjeda lopte.

Poraz Bavaraca iskoristila je Borussia Dortmund koja je na gostovanju pobijedila Darmstadt 2-0 i smanjila zaostatak za Bayernom na pet bodova uoči njihovog subotnjeg okršaja u Dortmundu. Ukoliko Borussija pobijedi u derbiju smanjit će minus na svega dva boda devet kola prije kraja prvenstva. Pobjedu Borussiji donijeli su Adrian Ramos (38) i Erik Durm (53). 

Kramarić se vratio asistencijom

Važne bodove dohvatio je i Hoffenheim koji je pobijedio Augsburg 2-1. Pobjednički pogodak domaćin je zabio u 81. minuti, a strijelac je bio Mark Uth na asistenciju hrvatskog nogometaša Andreja Kramarića. Napadač Leicestera na posudbi u Hoffenheimu u igru je ušao u 71. minuti.

Hertha je pobjedom protiv Eintrachta 2-0 potvrdila treće mjesto. Strijelci su bili Mitchell Weiser (63) i Salomon Kalou (78).  

Bayer je doživio neugodan poraza u Leverkusenu od Werdera 1-4. 'Apotekare' je uništio trostruki strijelac Claudio Pizarro (55, 65-11m, 83), a pogodak je postigao i Fin Bartels (5). Gosti su zabili i peti gol na utakmicu, ali je Papy Djilobodji u 69. minuti zabio u vlastitu mrežu. Tin Jedvaj je odigrao cijeli susret za domaćine, dok je Dario Krešić utakmicu pratio s klupe za pričuve.

Schalke je pobijedio HSV 3-2, a Ivo Iličević i Ivica Olić nisu nastupili za goste iz Hamburga.

Na ljestvici vodi Bayern sa 62 boda, Borussija Dortmund ima pet bodova manje, a na trećem mjestu je Hertha sa 42 boda. Posljednja dva mjesta koja vode u drugu ligu drže Hoffenheim (21), Hanover 96 (17).  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'
Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi