To je to što me zanima!

Bayern slavio s 2000 ljudi: I s 1.8 promila možemo do Kupa

Iako je Heynckes najavio da već danas počinju pripreme za finale Njemačkog kupa, koje Bayern očekuje 1. lipnja, igračima je dopustio koju čašu pive ili šampanjca više
Vidi originalni članak

Nogometaši Bayerna osvajanje Lige prvaka su proslavili u londonskom hotelu Grosvenor House, gdje se okupilo gotovo 2000 ljudi. Službeni naziv proslave bio je 'Danas mi pretvaramo noć u dan', a fešta je trajala do dugo u noć.

Iako je trener Jupp Heynckes najavio da već danas počinju pripreme za finale Njemačkog kupa, koje Bayern očekuje 1. lipnja protiv Stuttgarta, igračima je dopustio koju čašu šampanjca ili pive više. Oni su u jednom trenutku otišli iz hotela i zaputili se na neko drugo mjesto predvođeni kapetanom Phillippom Lahmom.

- Imam šest dana do Stuttgarta nakon slavlja, a mislim da i s 1.8 promila još uvijek imamo šansu - rekao je predsjednik Bavaraca Karl-Heinz Rummenigge.

Borussia je možda izgubila finale, ali iza njih je dobra sezona, pa su i oni u Londonu pripremili domjenak. U Nacionalnom povijesnom muzeju njihove igrače došlo je pozdraviti gotovo 1400 ljudi.

- Mi ćemo ponovno imati dobru momčad u sljedećoj sezoni i pokušat ćemo osvojiti opet Ligu prvaka. Obećavam - rekao je predsjednik Borussije Hans-Joachim Watzke.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Capafiori 26.05.2013.

    Sa 1.8 promila su dobre šanse, ali sa 2:0 su sigurne i pouzdane. :))

  • kiki1984_1 26.05.2013.

    čestitke bayernu,iako sam navijao svim srcem za dortmund,bayern je definitivno zaslužio ovaj trofej...al moram napomenuti onaj penal što je dante napravio,i nije dobio drugi žuti,smiješno.da je slućajno pique to napravio i oprošten mu žuti karton svi portali i komentari bi vrištali uefalona,lopovi itd itd.pogotovo kad se pogleda crveni nania,ovo je trebao biti čisti drugi žuti karton,najmanje..al vidim nitko ne spominje taj detalj,koji je mogao usmjerit tekmu u drugom smjeru..al s obzirom na bayernove igre ove sezone,zasluženo su najbolja momčad svijeta trenutno!

  • MatijaKokić 26.05.2013.

    na 2. slici vidili ramosovu loptu xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare