To je to što me zanima!

Bayern se revanširao Atleticu: Majstor Lewa odlučio golčinom

VRSALJKO IGRAO Cholo Simeone je večeras očekivano izrotirao par pozicija, pa je Šime Vrsaljko igrao svih 90 minuta umjesto Juanfrana. Odigrao je kvalitetnu utakmicu na Allianz Areni u porazu
Vidi originalni članak

U skupini D je bilo sve riješeno uoči posljednjeg kola. Bayern je pobijedio Atletico Madrid u Münchenu s 1:0, ali su im Španjolci već ranije odmaknuli na prvoj poziciji pa su se Bavarci morali zadovoljiti drugim mjestom.

Pogodak odluke u utakmici s najzvučnijim parom postigao je Robert Lewandowski u 28. minuti sjajno izvedenim slobodnim udarcem. Oblak nije imao šanse kod udarca sjajnog Poljaka.

VIDEO

Veliku šansu imao je Bayern u 77. minuti, Thiago je promašio čudo! S tri metra je trebao ubaciti loptu mrežu, a poslao je loptu preko gola. 

Utakmica u Njemačkoj se svela na Bayernovu igru i visok posjed lopte, a Atletico je svoje prilike čekao iz kontri. U ovih ih 90 minuta nije dočekao i Bavarci su im se tako revanširali za poraz u Madridu.

Šime Vrsaljko je odigrao čitavu utakmicu u dresu Atletica vrlo dobro i bez greške.

PSV i Rostov su u Nizozemskoj odigrali 0:0. Ruska momčad kao treća u skupini ide u Europsku ligu.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • strmi007 07.12.2016.

    očekivano

  • sena2 06.12.2016.

    Bravo Bayern!Nebitna utakmica,jer su i tako drugi ali svaka pobjeda je slatka pogotovo protiv ovih tzv. ratnika!Mia San Mia

  • 06.12.2016.

    Lagana 3 boda sa sarenim sastavom..svi odlicni bravo a pogotovo Vidal i Denis!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare