To je to što me zanima!

BBB dosljedni: Ne idemo u Koprivnicu jer je Veliki petak

S obzirom na to da je utakmica Slaven Belupo – Dinamo 19. travnja, na Veliki petak, dan kad se kršćani diljem svijeta prisjećaju Isusove muke i smrti, Bad Blue Boysi na toj utakmici neće biti prisutni, stoji u priopćenju
Vidi originalni članak

Gostujuća dio tribine u Koprivnici u petak će ostati prazan. Naime, Bad Blue Boysi neće doći na susret Slavena Belupa i Dinama, iako bi "modri" na toj utakmici mogli i matematički osigurati naslov. Razlog je što se utakmica igra na Veliki petak, što BBB-i smatraju neprihvatljivim.

- S obzirom da je utakmica Slaven Belupo – Dinamo na rasporedu 19.04. na Veliki petak, na dan kad se kršćani diljem svijeta prisjećaju Isusove muke i smrti, Bad Blue Boysi na toj utakmici neće biti prisutni - stoji u priopćenju.

Jednako su Boysi postupili i pretprošle godine. Dinamo je u Kranjčevićevoj na Veliki petak igrao protiv Lokomotive, a istočna je tribina ostala prazna. I tada su Boysi izdali priopćenje.

- S obzirom da je utakmica po rasporedu na Veliki petak, grupa BBB neće biti prisutna na toj utakmici. Sramotno je da vodstvo lige ne vidi ništa sporno u tome da se utakmice odigravaju na spomendan smrti Isusove i mi u tome nećemo sudjelovati.

BAD BLUE BOYS.

Najžešći Dinamovi navijači okrivljuju HNS da ne pazi na takve stvari slažući kalendar natjecanja.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • 19.04.2019.

    Ček malo....mrzite , tučete , ločete ,drogirate se i kao poštivate boga jel nebute na tekmu na veliki petak 🤔🤮🤮🤮🤮🤮

  • sosounapadu 17.04.2019.

    Bar nebu cirkusa u gradu,osim toga to je obićan radni dan.

  • 17.04.2019.

    Petak je normalni radni dan. Zbog čega u petak nebi smjelo biti utakmica?

Komentiraj...
Vidi sve komentare