To je to što me zanima!

Bebek se vraća u Kijevu: Sudit će utakmicu kvalifikacija za LP

Osam dana nakon što je sudac Ivan Bebek (42) imao 'bliski susret' sa huliganima u Sinju, sudit će na najvećoj europskoj sceni. Hrvatski sudac delegiran je za utakmicu kvalifikacija za Ligu prvaka u Ukrajini
Vidi originalni članak

Nesretni slučaj ispred sinjske diskoteke nije uspio 'izbaciti iz ritma' Ivana Bebeka (42). Hrvatski je sudac postavljen za glavnog suca u utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu prvaka između ukrajinskog Dinama iz Kijeva i belgijskog Club Bruggea. Pomoćnici će mu biti Goran Pataki i Bojan Zobenica, dok će četvrti sudac biti Mario Zebec.

Podsjetimo, Ivana Bebeka pretukli su u Sinju. Riječki nogometni sudac dobio je batine ispred diskoteke Piccadilly u koju je otišao nakon što je nekoliko sati ranije odsudio utakmicu Hajduka i Lokomotive (3-0) na Poljudu.

ŠOKIRAN NAPADOM Bebekov otac: 'Ivana su u Sinju trojica napadača mogla ubiti...'

 Između 3.30 i 4 ujutro sam izašao iz kluba u Sinju, krenuo sam 50-ak metara prema autu, a onda sam čuo galamu, psovke i dobio sam udarce s leđa. Ne znam koliko me njih napalo, jesu li što imali u rukama jer sam nakon tih udaraca pao na pod, očito sam bio u nokdaunu, izgubio sam svijest - rekao nam je Bebek i dodao:

IZDALI PRIOPĆENJE Hrvatski suci: Bole nas ozljede, ali još više boli to što šutite...

- Nakon nekog vremena su mi prišli neki ljudi, htjeli su mi pomoći. Ustao sam se, otišao u automobil i odvezao se do hotela u Splitu. Nisam odmah išao na policiju, valjda od šoka zbog tog što se dogodilo, već sam otišao u hotel i ujutro kad sam se probudio sam otišao na policiju. Prijavio sam im sve što se dogodilo i onda smo zajedno otišli na hitnu.

Tako će se nakon nešto više od tjedan dana 'prisilnog odmora' hrvatski sudac vratiti suđenju na najvećoj hrvatskoj sceni.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • ToniMontana 12.08.2019.

    Place sudaca u Hrvatskoj, glavni sudac 2800 kuna, pomocni 1800, a cetvrti 700. Interesantno, da sa tim placama, skoro svi zive u velikom luksuzu. Prosjecno suci sude 15 utakmica u godinu dana.

  • špricer_1 12.08.2019.

    Koliko ce porasti saldo?

  • skankhunt 12.08.2019.

    Sramota da hrvatska nema niti jednog suca koji sudi europske utakmice osim u pretkolima dok slovenci i srbi imaju jedne od najboljih sudaca svijeta. To samo pokazuje da nije bitno znanje nego podobnost (HDZ iskaznica) u hrvatskoj sudačkoj organizaciji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare