To je to što me zanima!

Bebekov hat-trick: Sudit će čak tri europske utakmice u tri dana

Riječanin se umirovio što se tiče suđenja na terenu, kod HNS-ove sudačke komisije je na hlađenju, ali to ga ne sprječava da dijeli pravdu kao VAR sudac u Ligi prvaka i Europskoj ligi
Vidi originalni članak

Nakon što je u prvom kolu Lige prvaka Ivan Bebek bio VAR sudac na utakmici Feyenoorda i Celtica (2-0) u kojoj se ozlijedio Luka Ivanušec, a u međuvremenu pogriješio u utakmici Istre i Gorice pa ga je sudačka komisija stavila na hlađenje za prošlo i iduće kolo, no Uefa s time nema problem.

Riječanin će, naime, u tri dana ovaj tjedan biti član sudačke ekipe u VAR sobi na dvije utakmice Lige prvaka i jednoj Europske lige!

Bebek je delegiran za VAR suca utakmice Union Berlina i Brage koja se igra u utorak od 18.45, pomagat će glavnom sucu iz Srbije Srđanu Jovanoviću, a dan poslije je asistent Slovencu Nejcu Kajtazoviću u VAR sobi na utakmici Antwerpa i Šahtara. Glavni sudac također je iz Slovenije, Rade Obrenović.

Hat-trick europskih utakmica Bebek će zaokružiti u četvrtak na utakmici Rome i Servettea kao VAR sudac. Tu će ljudi u crnom biti kompletno hrvatski, Igor Pajač kao glavni, Ivan Mihalj i Vedran Đurak kao pomoćnici, Patrik Kolarić kao četvrti sudac.

Strukan u Sevilli, Dinamu sudi Turčin

Bebek neće morati putovati u Berlin, Antwerpen i Rim jer se u klupskim Uefinim natjecanjima odluke iz VAR sobe donose u izmještenom centru u Nyonu.

Osim Pajača, u četvrtak će u Europskoj ligi suditi još jedan Hrvat, Duje Strukan. On će biti glavni u utakmici Betisa i praške Sparte u Sevilli. Asistenti su mu Bojan Zobenica i Alen Jakšić, četvrti je sudac Fran Jović, a VAR sudac Slovenac Kajtazović.

Utakmicu Ballkanija i Dinama u Konferencijskoj ligi u Prištini sudi Turčin Atilla Karaoglan, a Zrinjskome na gostovanju kod Aston Ville pravdu dijeli Švicarac Urs Schnyder.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • mishvg+ 05.10.2023.

    Ima jedna kvaka....nebu sudil fritulama u Europi!!!

  • 04.10.2023.

    Taj i ostali samo Hajduku ne valja a svi sude europske utakmice itd......hajduku mora cigić Rilov suditi a pomočnici moraju biti Jakopušić i Leko i neznam dal bi i onda Rijeku pobjedili. Sad su se ispuhali protiv Dinama jer za njih ili u njihovim glavama je to jedina utakmica sezone i oni su prvaci taman da ništa ne osvoje ove godine.

  • RedDoor 03.10.2023.

    I zašto Pajač nije dao žuti karton Vidoviću nakon onog padanja izgleda i Žaper uzme čisto loptu izgleda i onda on svira prekršaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare