To je to što me zanima!

Beckenbauer: Ferguson je na vrijeme napustio Manchester

Bayernova legenda nije impresionirana predstavom 'crvenih vragova' u sinoćnjoj utakmici Lige prvaka. Nahvalio je Kaiser Franz svog sunarodnjaka Thomasa Müllera
Vidi originalni članak

Legendarni Franz Beckenbauer vjeruje kako je veliki Škot Alex Ferguson na vrijeme napustio klupu Manchester Uniteda i momčad predao u ruke sunarodnjaka Davida Moyesa.

- Sir Alex je u pravo vrijeme napustio Manchester United - kaže Kaiser Franz.

Manchester je sinoć ispao iz Lige prvaka, a u Premiershipu su sedmi i teško da će iduće sezone igrati u Ligi prvaka. No Beckenbauer je istaknuo i dobre poteze Pepa Guardiole tijekom utakmice.

- Zamjena Götzea je bila ključna jer se on nije mogao boriti s fizički snažnijim igračima Manchestera. Čim je Lahm ušao u vezni red, to je izgledalo bolje - priča Franz koji je nahvalio sunarodnjaka Thomasa Müllera.

- Thomas je kod gola kopirao svog prezimenjaka Gerda. Često su se družili u posljednje vrijeme, snimali reklame zajedno i ovaj gol samo je posljedica njihovog druženja - nasmijao se Kaiser.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • rođo101 10.04.2014.

    a i ovaj ishlapljeli starac mora bit svakom loncu poklopac!

  • 10.04.2014.

    Bayern i Atletico jedini nemaju poraz u nokaut fazi, za razliku od preostala dva polufinalista, koji su sa dva razlike gubili... Možda to nešto govori tko bi mogao igrati u finalu...

  • FilipČikarela 10.04.2014.

    ma daj molim te crven si ko paprika pričaš gluposti,vragovi su sinoć odigrali jednu od boljih utakmca sezone i jedna su od rijetkih momčadi koja je unatoč lošoj sezoni uspjela zaprijetiti bayernu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare