To je to što me zanima!

Beckenbauer: Pep je sjajan, ali Ribery i Boateng štete Bayernu

Pep Guardiola je donio novu filozofiju u klub. On ne treba ugovor. Bayern bi ga zadržao do kraja života i nadam se da će ostati što dulje. Nema boljeg od njega
Vidi originalni članak

Legenda Bayerna, ali i njemačkog te svjetskog nogometa, Franz Beckenbauer, komentirao je za Sky sadašnje stanje u njemačkom prvaku. Kaiser je komentirao trenera Pepa Guardiolu, ali i nekolicinu igrača. 

Idealna kombinacija 'tiki-take' i tradicionalnog stila Bayerna

- Guardiola je donio novu filozofiju u klub. On ne treba ugovor jer je tip trenera koji će doći i otići kada god želi. Bayern bi ga zadržao do kraja života i nadam se da će ostati što dulje. Nema boljeg od njega. Svaka čast Juppu Heynckesu koji je fantastičan, ali Pep je našao idealnu kombinaciju između 'tiki-take' i tradicionalnog stila Bayerna - rekao je Beckenbauer, no onda kritizirao ponašanje Francka Riberyja i Jeromea Boatenga na terenu:

- Ribery se često susreće s ružnim situacijama na terenu, no to ne znači da može izgubiti živce, čak i kada je isprovociran. Zna se da često reagira i ostali nogometaši ga onda provociraju. Slično je i s Boatengom. Netko treba razgovarati s njima, jer ovako štete Bayernu - rekao je Kaiser, a onda pogledao prema budućnosti:

Velike promjene u Bayernu za dvije-tri godine

- Svjesni smo kako Bayern neće osvojiti sva prvenstva Njemačke u sljedećih 10 godina. Ribery, Robben i Schweinsteiger neće ovdje biti zauvijek. Dogodit će se velike promjene za dvije-tri godine - za kraj je poručio Beckenbauer. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • tomicalomica 17.03.2015.

    Ovaj matori sad poceo komenirat u stilu nasg Cire...Pepek ce dobit nogu ako ne ovo ljeto, onda do kraja 2015 najkasnije..nije on za Bajern , opcenito za njemacki nogomet, mozda ok za italiju.

  • Kiklopp 17.03.2015.

    Sad će se naši seljačići-stručnajci javiti kako znaju više o nogometu od Beckenbauera i kako Pep nema blage veze;-))) Stvarno si ti Francek amater i lajbek za nogmet.. Primi stotinjak naših znalaca iz Hrvatske i narednih 20 godina ćeš sve osvojiti što se da u svijetu.

  • strmi007 16.03.2015.

    ovaj puka ka kokokica

Komentiraj...
Vidi sve komentare