To je to što me zanima!

Becker u zatvoru: Javili mu se s idejom kako da ga ne primijete

Poznati tenisač koji je rasprodao vrijedne stvari kako bi pokrio dugove, pa nakon proglašenja bankrota sakrio imovinu i završio iza rešetaka, mogao bi razmisliti o promjeni imidža
Vidi originalni članak

Boris Becker (54) provodi prve dane iza rešetaka otkako ga je britanski sud u petak osudio na dvije i pol godine zatvora zbog skrivanja dva i pol milijuna funti vrijedne imovine nakon što je proglasio bankrot.

Nekadašnji najbolji svjetski tenisač i osvajač šest Grand Slamova smješten je u zloglasni zatvor Wandsworth star 170 godina u kojem se nalazi 1300 zatvorenika.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Boris se dobro snašao u zatvoru i izoliran je od drugih - kazao je upućeni izvor za The Sun.

Problem koji bi Becker mogao imati i tijekom godine i pol, koliko bi trebao provesti u zatvoru, a ostatak na uvjetnoj slobodi, jest popularnost.

NOVI 'DOM' Pogledajte kako izgleda zatvor u kojem će robijati Boris Becker: Nasilje, maltretiranje i - štakori

- Siguran sam da će ga ljudi pitati za autogram jer je jako poznat. Ako ne želi da ga prepoznaju, trebao bi obojiti kosu - rekao je član obitelji jednoga od zatvorenika.

U međuvremenu, javila se i Beckerova kći Anna Ermakova koju je dobio s manekenkom i konobaricom Angelom Ermakovom 1999., i to u vrijeme dok je supruga Barbara nosila drugog sina Eliasa.

- Nadam se da je jak u ovom trenutku. Posjećivat ću ga kad god budem mogla. Pomogla sam mu koliko sam mogla - rekla je Anna.

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković (34), koji je radio s Beckerom tri godine i osvojio šest Grand Slamova, žali zbog njegova odlaska u zatvor.

- Srce mi je slomljeno zbog njega, on mi je dugogodišnji prijatelj i netko koga smatram bliskim u životu. Molim se za njega, nadam se da će biti mentalno zdrav jer je to najizazovniji dio - poručio je, između ostalog.

POGLEDAJTE VIDEO: URSA I GABUDIZATOR ZAPJEVALI

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Pelvis_Presley 03.05.2022.

    Samo mora paziti dok se tušira kad podiže sapun sa tla:)

  • 03.05.2022.

    Trebao se ugledati na naše sportaše koji su veliki domoljubi, drže ruku na džepu kad svira himna i uredno plaćaju državi sve obaveze!

  • NenadZG 03.05.2022.

    Koliko love još ima kad je bankrotirao?

Komentiraj...
Vidi sve komentare