To je to što me zanima!

Beckham: Eh, da mi je biti brz poput Aarona Lennona

Drago mi je zbog njega jer nije samo sjajan igrač, nego i sjajan momak, rekao je David Beckham o igraču koji je uništio Hrvatsku na Wembeyu
Vidi originalni članak

Nikoli Pokrivaču zavrtjelo se u glavi nakon jedva 15-ak minuta, Danijel Pranjić valjda ni danas ne zna gdje je. Krivac? Aaron Lennon, 22-godišnje desno krilo Engleske, čovjek koji je Hrvatsku na Wembleyu poslao u propast. Iznuđeni penal, asistencija i za 17 minuta priči je bio kraj. I sve to u nevjerojatnoj brzini, Lennon je na terenu izgledao kao da leti.
- Kako je brz, to je strašno! - divio se nakon utakmice David Beckham. On ima centaršut, vjerojatno najbolji na svijetu, ali brzina mu nikada nije bila vrlina.
- Eh, da je meni samo mali dio njegove brzine, ma jedan mali djelić - smijao se Beckham, koji je ulaskom protiv Hrvatske ubilježio svoj 115. nastup za reprezentaciju. U veteranskim je godinama, ali brige za budućnost reprezentacije nema, barem ne tamo na desnoj strani veznog reda.
- Aaron je stvarno sjajan igrač. Igra odlično za Tottenham, a za reprezentaciju je uvijek bio pravi. Zaslužio je svoju priliku, a iskoristio ju je vrhunski - rekao je Becks i dodao:
- Drago mi je zbog njega jer nije samo odličan nogometaš, nego i sjajan momak.
Beckham će se od reprezentacije vjerojatno oprostiti na SP-u u Južnoj Africi, koji je Engleska toliko superiorno osigurala. Osam utakmica, osam pobjeda i to je gotovo posao.
- Da, imamo tih osam pobjeda, a protiv Hrvatske smo odigrali veličanstveno. Teško je bilo koju pobjedu uspoređivati s onom iz 2001. u Münchenu protiv Njemačke, ali nismo bili daleko u srijedu navečer - misli Beckham, prisjećajući se spektakularne pobjede 5-1 u Njemačkoj prije osam godina.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Th 1950 11.09.2009.

    stvarno je brz taj lennon kao i wallcot slični su igrači u jednom isječku na utakmici trčao je kao robot.

  • Pinturicchio 11.09.2009.

    nije pranjic nista sporiji od njega , samo jbg , nije se snasao , a malom je sve uspjevalo ,steta , da je odmah stavio pranjica lijevo mozda nebi bio penal , ali previse su mu dopustali da ubacuje , to se ide jako i cvrsto , ne ga gledat i cekat da te pokusa predriblat pa da se saplete ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare