To je to što me zanima!

Beckham, lopove: Cijeli život krade imidž Zvonimiru Bobanu

Modna ikona iz svijeta nogometa već dva i pol desetljeća je David iz Londona, a čovjek zapravo samo kopira Zvonu iz Imotskog. Razdjeljak, vrpca u kosi, vojnički kratko... Beckham krade
Vidi originalni članak

Naš velemajstor Zvonimir Boban (51) sedam je godina stariji od engleske zvijezde Davida Beckhama (44). Dok se mali David još vukao po posudbama u Preston North Endu, Boban je s Milanom osvajao Lige prvaka i Serie A, pokoravao nogometni svijet.

POGLEDAJTE VIDEO: ZVONE BOBAN

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ako je nogomet ikad proizveo modnu ikonu onda je to Beckham. Brak sa 'Posh Spice' Victorijom oboje je lansirao u stratosferu planetarne popularnosti. Beckham je i osvajao trofeje i postao onaj koji diktira trendove.

Ali, majstori sa Joe.co.uk shvatili su da Beckham iz Londona zapravo cijelo vrijeme 'kopira imidž' Bobana iz Imotskog. Pa složili i photo-dokaz:

Zvone razdjeljak... Beckham razdjeljak. Zvone duga kosa i vrpca... Beckham duga kosa i vrpca. Zvone vojnički kratko... I Beckham vojnički kratko.

A realno, Boban je bio i bolji nogometaš! Niti je Beckham osvojio toliko trofeja kao naš veliki kapetan, niti je ikad stao na postolje na Svjetskom prvenstvu kao Zvone s 'Vatrenima' '98-e.

Beckham se selio od Man Uniteda preko Reala, Milana i Los Angelesa do PSG-a. Boban je nakon Dinama otišao u Milan i tamo ispisao desetljeće kolosalnih, neponovljivih uspjeha. Englez je možda imao bolji centaršut desnom i to je to. Sve ostalo je na: Bobanovoj strani. 

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 8

  • John Doe Jr. 24.04.2020.

    danijele što ti bi pobogu ?

  • Boki8 24.04.2020.

    David faca Zvone kaca. Jeste novinaru lozi se Beckham na Zvonu.

  • trtajun 24.04.2020.

    Nije on iz zagvozda,on tak lepo poveda

Komentiraj...
Vidi sve komentare