To je to što me zanima!

Beckham odlazi iz MLS-a: Želi još jedan izazov prije penzije...

David Beckham (37) odlazi nakon šest godina u Los Angeles Galaxyju. Istječe mu ugovor, a engleski igrač prije mirovine želi odigrati još barem jednu pravu sezonu...
Vidi originalni članak

Los Angeles Galaxy ostat će bez Davida Beckhama (37). Engleski nogometaš u Galaxyju je proveo šest godina. Vrijeme je za rastanak.

- Bilo mi je posebno u Galaxyju. No ovo nije kraj. Želim osjetiti još jedan izazov prije nego odem u mirovinu - rekao je Beckham.

No gdje će Beckham? U 38. je godini i otvaraju mu se tržišta Australije i Kine. Tamo bi klubovi platiti dosta njegovo ime. Vjerojatno će biti interesa i od strane engleskih klubova, no malo je vjerojatno da će se David vratiti u Englesku.

Nakon što je Sydney FC doveo legendarnog Alessandra Del Piera, Melbourne Heart će im pokušati uzvratiti dovođenjem Davida Beckhama.

- Ponudit ćemo Beckhamu ugovor. Zašto ne bismo? Imamo se pravo nadati - rekao je predsjednik australskog Melbourne Hearta Scott Munn.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • POP19991999 20.11.2012.

    Mamiću šta čekaš, jel ti fale pare, reci brate, posudim ti, samo da Dinamo zabije gol u LP...naravno sa Čačićem na klupi...jel još trener Čačić, nije dao ostavku neki dan??? A da to je ovaj političar dao ostavku Čačić, dobro je, al mogao bi i ovaj, al ovaj u DInamu nema zamjenu...hahaha...

  • triple double 20.11.2012.

    Mamiću šta se čeka! Ako dovedeš Becksa sve će ti biti oprošteno...he he

  • budic 20.11.2012.

    Bravo novinaru.. David Beckham (37) odlazi nakon šest godina u Los Angeles Galaxyju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare