To je to što me zanima!

Beckham: Osjećam se odlično, možda ću odigrati još 3 godine

Prošle me godine sputala teška ozljeda. Sad sam tijelo ponovno doveo do potpune spremnosti. Trenutačno se osjećam sjajno, rekao je član Los Angeles Galaxyja
Vidi originalni članak

Na današnji dan prije 36 godina rodio se David Beckham, nekoć ponajbolji vezni nogometaš svijeta, danas član Los Angeles Galaxyja. Bivši kapetan engleske nogometne reprezentacije odigrao je 83 minute u porazu svog kluba kod Dallasa (2-1) u nedjelju, samo dva dana nakon što je pohodio kraljevsko vjenčanje u domovini.

Beckham tvrdi da ne osjeća umor, niti pritisak godina i nada se da će bogatu karijeru građenu u Manchester Unitedu, Real Madridu i povremeno Milanu nastaviti dobrim igrama još nekoliko godina.

- Prošle me godine sputala teška ozljeda (Ahilova tetiva, op.a.), sada sam tijelo ponovno doveo do potpune spremnosti. Trenutačno se osjećam sjajno i mislim da mogu igrati još barem godinu, dvije ili tri. To ću i napraviti budem li se osjećao spremnim - kazao je.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • caniggia7 02.05.2011.

    Baš me zbilja zanima gdje će poslije Galaxya ako stvarno misli igrati još 3 godine..Mislim da se vraća u Englesku..Tottenham lako moguće ali Lennon je na njegovom mjestu..Ipak bi najljepše bilo da se vrati u United.. A Hajduk, bijeli dres i broj 7 na dresu..:-)

  • Skrle_1 02.05.2011.

    neka dođe u Dinamo. zamisli ono, Dinamov dres i iza piše Beckham ili Bekem.

  • paparazzi 2 02.05.2011.

    vrati se u manchester united ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare