To je to što me zanima!

Plaća ide u humanitarne svrhe, a jedva čekam zaigrati s Ibrom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Imao sam ponude i s Otoka, ali nisam htio igrati nigdje osim u Manchester Unitedu. Ipak, uzbuđen sam što ću igrati sa Zlatanom, rekao je Beckham na predstavljanju
Vidi originalni članak

PSG je predstavljanje najavio u 17 sati, ali ipak se radi o megazvijezdi pa je službeno predstavljanje Davida Beckhama kasnilo 45 minuta. U društvu predsjednika kluba Nassera Al-Khelaifija i direktora Leonarda, ušetao je na press konferenciju u prostoriju krcatu novinarima.

- Vrlo sam uzbuđen, o ovom transferu smo dugo razgovarali. Izabrao sam PSG jer vidim što žele napraviti, kakve igrače dovode i želim biti dio nečeg što se gradi, vrlo sam počašćen - rekao je Beckham i dodao kako je Pariz kao grad uvijek uzbudljiv.

- Pravi sam sretnik. Imao sam više ponuda nego na vrhuncu karijere. Imao sam nekoliko ponuda i s Otoka, hvala im, ali nisam htio igrati nigdje osim u Manchester Unitedu. 

Becks je potpisao na pet mjeseci, do kraja sezone. Neće dobivati plaću, odnosno cijela cifra ide u dobrotvorne svrhe.

PSG mu je peti klub u karijeri, nakon Uniteda, Reala, Galaxyja i Milana.

- Ne znam je li mi ovo zadnji ugovor. Ovo je jedan od najvećih klubova i došao bi i da se nisu plasirali u osminu finala Lige prvaka, to je samo bonus. U svakom klubu u kojem sam igrao bio sam uspješan, imam 13-14 naslova, puno iskustva, igrao sam s najboljim igračima i uzbuđen sam što ću surađivati s Ancelottijem. Uzbuđen sam što ću igrati s Ibrahimovićem, jedan je od najboljih igrača na svijetu i to konstantno potvrđuje. Znam da i on izvodi slobodne udarce, ali veći je od mene, što da radim. Možda se uspijemo dogovoriti i podijeliti - pričao je uz smijeh.

Trenirao je u Arsenalu u međuvremenu pa kondicija neće biti problem.

- Za par tjedana ću biti 100 posto spreman.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • CR7 AND HAJDUK 01.02.2013.

    pa briga tebe ti si sto se tice para osigurao i svoje oraunuke da ne tribaju raditi, ali za ovaj potez da placa ide u humanitarne svrhe SVAKA CAST.

  • EdWestwick 01.02.2013.

    Bit će ga opet lijepo gledati u europi i još u ligi prvaka. Velika legenda :)

  • kamujikobajaši 01.02.2013.

    zna se on nametnuti a United je uvijek u srcu

Komentiraj...
Vidi sve komentare