To je to što me zanima!

Belgija na Hrvatsku bez najveće zvijezde: De Bruyne je operiran

Izabranici Roberta Martineza će protiv Vatrenih biti bez De Bruynea i Axela Witsela, koji se još uvijek oporavlja od puknuća Ahilove tetive prošlog siječnja, dok Eden Hazard neće startati, ali će ući u igru
Vidi originalni članak

Belgijski veznjak Kevin De Bruyne podvrgnut je manjoj operaciji na licu u subotu ujutro i pridružit će se reprezentaciji u ponedjeljak, rekao je izbornik Belgije Roberto Martinez na konferenciji za novinare uoči prijateljske utakmice protiv Hrvatske u Bruxellesu.

POGLEDAJTE VIDEO: Vatreni na treningu uoči Belgije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Plejmejker Manchester Cityja zaradio je slomljen nos i jagodičnu kost nakon sudara s Rüdigerom u finalu Lige prvaka prije tjedan dana protiv Chelseaja.

- Bila je to dugoročna odluka, možda neće trebati nositi masku, a operacija je trajala dvadeset minuta - dodao je Martinez, precizirajući da De Bruyne možda neće biti dostupan za prvu utakmicu Eura, 12. lipnja protiv Rusije.

'Crveni vragovi', treći na posljednjem Svjetskom prvenstvu i najbolja selekcija svijeta po Fifinoj ljestvici, sučelit će se Hrvatskom u nedjelju navečer u Bruxellesu.

Belgijci će protiv Vatrenih biti bez De Bruynea i Axela Witsela, koji se još uvijek oporavlja od puknuća Ahilove tetive prošlog siječnja, dok Eden Hazard neće startati, ali će ući u igru.

- Eden može gotovo sve na treningu. Neće započeti meč, ali mislim da će ga završiti - objasnio je Martinez.

Belgija, jedan od favorita za naslov, odigrat će prvu utakmicu na Euru 12. lipnja protiv Rusije u Sankt Peterburgu, a Danska i Finska su preostala dva protivnika Belgijaca u skupini B.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Miss 19 05.06.2021.

    E ovaj dečko stvarno dobro igra

  • NIKE 05.06.2021.

    Hazard je ionako amater. Čudno kako takav profesionalac si dopusti takav pad u karijeri. Belgija se može pobjediti.

  • nohname 05.06.2021.

    Da igraju i s petom postavom pobjedili bi nas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare