To je to što me zanima!

'Belgijci jesu bolji, ali ovakav Gent nije djelovao nepobjedivo'

Igor je u finišu utakmice logično krenuo sa 4-2-4, na žalost ima previše igrača koji su ozlijeđeni ili tek nedavno oporavljeni. Šteta, Gent je sigurno kvalitetniji, ali meni večeras nije djelovao nepobjedivo, kaže Scoria
Vidi originalni članak

Jasno je da je Gent skuplja i kvalitetnija momčad no ja se odlazeći s Rujevice nisam mogao oteti dojmu da se ipak moglo pobijediti!

Rijeka je počela u svojih standardnih 4-3-3 ili 4-1-4-1, kako god kome draže interpretirati. Gol je pao u pravo vrijeme, da se dodatno zapali ambijent, da se na poluvrijeme ode sa prednošću koja vodi u skupine Europske lige, da se vidi kako će taj Gent funkcionirati pod presijom jer mora tražiti gol ili ispada...

Na žalost, izjednačenje se dogodili stvarno strahovito brzo, momentalno je zaustavljen taj zalet koji je Rijeci donio gol.

NAKON ISPADANJA IZ EUROPE Bišćan: Fali kvalitete, limitirani smo, ali nemam što zamjeriti...

Igor je u nastavku, kada je 1-1 potrajalo, posve logično posegnuo za ofenzivnijom varijantom. Stavio je momčad u 4-2-4, sa onim igračima koje je mogao povući s klupe za taj posao.

Na žalost, na raspolaganju nije imao Pavičića i Kvržića, a ni Puljić, ni Gorgon nisu već duže vrijeme u pravom natjecateljskom ritmu nego su se liječili od ozljeda.

KOMENTAR Čestitke, Rijeko! Nije se moglo i preko pehova i preko favorita

To je, čini mi se, razlog zbog kojeg ni taj završni pokušaj s Puljićem, Gorgonom, Acostyjem i Murićem na kraju nije urodio golom koji bi donio barem produžetke.

Ponovit ću: činjenica jest da je Gent bogatiji i kvalitetniji, ali... Oni su me razočarali u Rijeci! Pa ljudi su uputili jedan šut u okvir gola. I zato ostaje žal.

Jer je Rijeka, uz sve otegotne okolnosti, protiv kvalitetnije momčadi odigrala dvije utakmice koje možemo nazvati dobrima, a s obzirom kako je igrao na Rujevici, Gent je ostavio dojam momčadi koja sigurno nije bila nepobjediva!

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Jocko Taraba 30.08.2019.

    svi klubovi HNL-a koriste po nekoliko igrača iz omladinskog pogona Dinama na koje Dinamo nije računao.......... u Hajduku su Juranović, Dolček. Čolina...........možda i još koji....... u Rijeci su trenutno Murić, Tomećak, Halilović, Osjek Majstorović.itd itd.... to govori o snazi tih klubova .......... nije Dinamo prepustio nikog tko je dobar........ a da nepričamo koliko je bivših Dinamovaca u Interu, lokomotivi, Gorici..... mogla bi se napraviti dva jaka tima.........

  • Jocko Taraba 30.08.2019.

    Scoria je potpuno u pravu al eto za neke od nas je i ovo veliki uspjeh..........

  • 30.08.2019.

    Ide i rijeka lagano koracima hajduka

Komentiraj...
Vidi sve komentare