To je to što me zanima!

Beljo: Nisam bio u kontaktu s izbornicima, nemam pojma zašto me Dalić i Skočić nisu zvali

Otkako je u Augsburg došao novi trener Jess Thorup, ne igram gotovo uopće. Odigrao sam u četiri utakmice ukupno dvadesetak minuta. Nezadovoljan sam i razočaran! Razgovarao sam s trenerom, pitao ga zašto
Vidi originalni članak

Nisam imao kontakte niti s jednim izbornikom, rekao je za Sportske novosti talentirani hrvatski napadač Dion Drena Beljo (21), koji se nije našao na popisu Zlatka Dalića ni U-21 izbornika Dragana Skočića u aktualnom reprezentativnom ciklusu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Beljo je u listopadu debitirao za A reprezentaciju u porazu protiv Turske na Opus Areni, a protiv Walesa je odigrao cijelo poluvrijeme. Nije zabio prvijenac za 'vatrene', ali ostavio je dobar dojam u utakmicama u kojima Dalićevi izabranici baš i nisu briljirali.

Ipak, Dalić je uoči Latvije i Armenije vratio Antu Budimira u reprezentaciju, a za Belju nije bilo mjesta, s obzirom na to da mu minutaža u Augsburgu nije velika. Hrvat nije u milosti novog trenera Jessa Thorupa, koji preferira druge napadače. 

ZA BJELORUSIJU Skočić objavio U21 popis: Nema Belje, ali tu je bivši 'farmaceut'

- Otkako je došao novi trener Jess Thorup umjesto Enrica Maassena, ne igram gotovo uopće. Odigrao sam u četiri utakmice ukupno dvadesetak minuta. Nezadovoljan sam i razočaran!  Nakon ljeta sve je bilo dobro, baš sam se super snalazio na terenu. Imam i sad samopouzdanja, ali nemam minuta. Jednostavno, zaslužujem više - smatra hrvatski napadač, koji je komentirao i činjenicu kako ga nisu pozvali u reprezentaciju.

Dalić ga je ostavio na pretpozivu, a Skočić je izjavio kako ga nije zvao jer ne igra u klubu.

- Nisam imao kontakte niti s jednim izbornikom. Vidio sam da sam na pretpozivu A reprezentacije koji nije aktiviran, a za mladu vrstu nisam pozvan. Ne znam zašto. To je to, nemam što kazati na tu temu - dodao je.

NOVI POKUŠAJ U MAKSIMIRU Doznajemo: Dion Drena Beljo velika želja 'modrih', Dinamo kreće po našeg reprezentativca!

Otkrio je kako je prije nekoliko dana prvi put opsežno razgovarao s novim trenerom, iako je danski stručnjak na klupi već više od mjesec dana!

- Prvi put smo malo porazgovarali prije nego što sam otišao u Vinkovce na odmor. Prvi put otkako je došao sjeli smo i popričali. Pitao sam ga gdje je problem. Nisam dobio neki konkretan odgovor, tako da ni sam ne znam...

Idi na 24sata

Komentari 31

  • blackeder2022 18.11.2023.

    Jedva je nešto zabio u ovoj li la lizi,pa nije čudno da u europi u usporedbi s konkurencijom ima problem.EU lige su okrutne,ne uspijevaju ni oni koji dolaze i iz daleko jačih liga od naše.Stepenice u nogometnom razvoju nije dobro preskakati.

  • Sukifuki 18.11.2023.

    Kad si baletan kao i 90 posto igraća u repki zajedno sa izbornikom🤪

  • hrvatina9 18.11.2023.

    gospa mu nije rekla da je on dovoljno dobar da igra

Komentiraj...
Vidi sve komentare