To je to što me zanima!

Bellatorova senzacija nosi 'kockaste' hlačice: Uzori su mu Branko Cikatić i Mirko Cro Cop

Ben Parrish nema hrvatskih korijena niti ikakve poveznice s 'Lijepom našom', no svejedno je odlučio nastupati u 'kockastim hlačicama' u čast svojih borilačkih uzora...
Vidi originalni članak

Amerikanac Ben 'Big Tuna' Parrish (28) proteklog je vikenda priredio senzaciju u debitantskoj borbi u Bellatoru nokautiravši zvijezdu u usponu Christiana Edwardsa (22) nakon tek 38 sekundi u kavezu.

Ono što je zapelo hrvatskoj MMA javnosti za oko su njegove 'kockaste' hlačice kakve je nosio Mirko 'Cro Cop' Filipović, a kasnije i bivši prvak UFC-ove teške kategorije, Stipe Miočić.

Ne, Parrish nema hrvatskih korijena niti ikakve poveznice s 'Lijepom našom', osim što su mu sportski uzori Mirko Filipović i legendarni Branko Cikatić.

Edwards je Bellatorov projekt koji je svoje prve profesionalne korake odradio u toj organizaciji, a koliki je bio favorit za pobjedu protiv Parrish dovoljno govori podatak da je u nekim kladionicama tečaj na pobjedu Parrisha bio čak 9,00.

ARMAGEDON 2 Kakva večer u Šibeniku! Dva bonusa za najbolji nokaut i spektakularni meč Vase i Croate

No, Parrish se očito time nije opterećivao. Nakon tek 30-ak sekundi u kavezu uzdrmao je Edwardsa savršenim krošeom, a završio ga je 'čekićima'. Debi iz snova...

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

ARMAGEDON 2 Polufinale Armagedona i borba Vase i Croate u slow motionu...

U razgovoru za Fight Site, Parrish je rekao da bi htio posjetiti rodnu zemlju svojih sportskih uzora.

- Volio bih posjetiti Hrvatsku. Svi smo Božja djeca, dakle svi smo obitelj - zaključio je Parrish, koji je nosi nadimak 'Big Tuna' po američkom mafijašu iz Chicaga Tonyju Accardu.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Turbojunkie 21.09.2021.

    Kockasta vam glava, nitko nije imao geometriju u školi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare