To je to što me zanima!

Bellew: Nisam homofob, pa moj mlađi brat ima dečka i ženi se

Bellew je veliki navijač Evertona, a nakon pobjede protiv Hayea na Twitteru se pojavila njegova fotografija ispred zastave kluba za koji navija i na kojoj piše: 'Kenny Dalglish je homoseksualac'
Vidi originalni članak

Tony Bellew napravio je pravu senzaciju pobijedivši Davida Hayea, boksača u čiju je višu kategoriju prešao svjesno se izloživši riziku protiv težeg i jačeg protivnika.

U jednoj od najboljih borbi proteklih godina Tony je napravio čudo i slavio je tehničkim nokautom u 11. rundi, iako je u prvim rundama borbe slomio ruku.

Bellew je veliki navijač Evertona, a nakon pobjede na Twitteru se pojavila njegova fotografija ispred zastave kluba za koji navija i na kojoj piše:

'Kenny Dalglish je homoseksualac'.

- Nisam imao pojma da je ta zastava iza mene. Proteklih mjeseci slikali su me valjda sto puta i nisam svaki put gledao što je iza - rekao je Bellew za Mirror.

To je odvratno, ali nisam gledao iza

Britanskom boksaču smiješno je što ga neki optužuju da je homofob.

- Pa moj mlađi brat je homoseksualac i uskoro se ženi. To što piše je stvarno odvratno i nikad to ne bih rekao. Nikad prije nisam vidio tu zastavu i sramota je što ju je uopće netko napravio. Nemam ništa protiv homoseksualaca - dodao je Bellew.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • dass123 07.03.2017.

    danas sve mozes...osim reci da smatras da homoseksualnost nije normalna.toliko o slobodi i tolernaciji i licemjernosti ljevicara odnosno liberala

  • Ivano22 07.03.2017.

    Ne 'ženi' se sigurno

  • mickey_zg 07.03.2017.

    ok, tko voli nek' izvoli... Ali kak, k vragu, se gay može "ženiti"?! Gdje tu ima žena? prije da se "muži" nego "ženi"...

Komentiraj...
Vidi sve komentare