To je to što me zanima!

Bellinghama kaznili: Prozvao suca da je namještao utakmice

Njemački nogometni savez kaznio je veznjaka Borussije Judea Bellinghama s 40.000 eura zbog klevete i narušavanja ugleda njemačkog nogometa i suca Zwayera
Vidi originalni članak

Bayern München je u velikom njemačkom derbiju u 14. kolu Bundeslige svladao Borussiju Dortmund s 3-2, a utakmicu je obilježila sporna odluka oko penala koja se provjeravala i putem VAR-a. 

POGLEDAJTE VIDEO: Borussia Dortmund

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bavarci su dobili sedmi uzastopni derbi protiv Borussije, četvrti u nizu na Westfalen stadionu, a iz redova domaće momčadi javno su prozvali čelnika Bundeslige. 

U Dortmundu su pobjesnili zbog odluke o penalu zbog čega je trener Marco Rose isključen, veznjak Jude Bellingham nakon utakmice nije birao riječi. 

- Za mene to nije bio penal. Hummels uopće nije gledao loptu, ona ga je pogodila, ali bilo je tu još dosta spornih odluka - rekao je nezadovoljno Bellingham nakon čega je dodao:

- Najveću utakmicu njemačkog nogometa dali ste sucu koji je ranije namještao utakmice. Što onda očekivati? - pitao se mladi Englez referirajući se na šestomjesečnu suspenziju koju je Zwayer zaradio zbog skandala o namještanju utakmica. 

PRIJETI MU KAZNA? Veznjak Borussije pod istragom zbog izjave: 'Pa rekao je istinu'

Njemački nogometni savez pokrenuo je istragu zbog komentara mladog veznjaka Borussije te ga je u konačnici kaznio s 40.000 eura.

Bellinghamova tjedna plaća iznosi 45.000 eura, a prošle godine su ga doveli iz Birminghama za 23 milijuna eura. Veznjak nije suspendiran tako da će konkurirati u idućem kolu protiv Bochuma.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • MRKIMEDODEDD 08.12.2021.

    jadan čovjek istinu rekao

  • RedDoor 07.12.2021.

    Čovjek je rekao direktno u medije tešku stvar pa ga lijepo kaznili novčano, a u nas pošto je Livaja dobar igrač gledaju ga udaljiti s terena. Sramotno. Baš ćemo sad vidjeti tko vodi Savez? Kustić ili drugi koji svoje ekcese minimiliziraju. Dosad su dijelili novčane kazne, ako sad udru teže, onda će se pogaziti sve dobro što gradilo zadnjih godinu, dvije i pokazati tko stvarno upravlja Savezom.

  • 07.12.2021.

    Kad kažu istinu ih kazne samo da uefa prekrije korumpiranost sudaca i namještanja

Komentiraj...
Vidi sve komentare