To je to što me zanima!

Ben Arfa: Klub je poput žene - ako te ne uzbuđuje, ne treba ti

Francuski veznjak Hatem Ben Arfa (32) još uvijek nema klub. U ljetnom prijelaznom roku nije pronašao zadovoljavajućeg poslodavca, a pošto je slobodni igrač, ne mora čekati prosinac. Objasnio je zašto još nema klub
Vidi originalni članak

Nisam bio uzbuđen izazovima koje su mi nudili klubovi. Tako i sa ženom, ako te ne uzbuđuje, ne treba ti, rekao je bivši francuski reprezentativac Hatem Ben Arfa (32). 

Bivši veznjak Rennesa i PSG-a u ljetnom prijelaznom roku nije pronašao novi klub. U svojim ga je redovima željela talijanska Fiorentina koja je već dovela veterana Francka Riberyja (36). Ovaj plemeniti francuski veznjak mnogo se godina isticao po svojoj nevjerojatnoj tehnici i lakoći igranja, a s Rennesom je srušio i PSG u finalu francuskog Kupa. 

No, oduvijek je imao svojevrsnih problema s privikavanjem na novu sredinu, rekli bi, 'posebna' je to glava. A očito i je, jer ova iznimno dobra lijeva noga u svom životopisu ima klubove poput Lyona, Marseillea, Newcastlea, Hull Cityja, Nice, PSG-a i naposljetku Rennesa s kojim mu je ugovor završio u lipnju.

Kao slobodan igrač može odmah tražiti novi klub, a sigurno da postoji netko kome treba igrač kvalitete Hatema Ben Arfe, ali pitanje je treba li im i netko s njegovom 'glavom'.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 04.09.2019.

    ben arfa igracina...bio bi dobar za arsenal

  • nikopolidis_71 03.09.2019.

    Eh da je bilo discipline, kakav je igrac mogao bit. Kao i Quaresma, Robinho, Adriano... Nazalost se moze do sutra nabrajat propale nevjerojatne talente

  • Space Burek 03.09.2019.

    A na kraju ce ga uzbuditi Nimes, Ameins ili Dijon :) svi znaju da mu je propuh u glavi a da je iskoristio barem pola svog talenta bio bi jedan od boljih francuskih krila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare