To je to što me zanima!

Bencun: Sanjam povratak za derbi, palac nije skroz puknuo

'Kratko ću nositi longetu i vjerujem da ću nakon 2-3 tjedna početi s treninzima. Baš sam ušao u pravu formu i sakupio samopouzdanje, a sad moram na prisilnu pauzu'
Vidi originalni članak

Kakav peh! Na vrhuncu forme, nakon pet postignutih golova u tri utakmice, Marku Bencunu puknuo je palac i mora pauzirati.

Gaženja su u nogometu uobičajena pojava, a kad nekome zbog toga pukne palac, kao što je puknuo Marku Bencunu, onda se to može nazvati samo spletom nesretnih okolnosti. Pogotovo kad se uzme u obzir da je Marko u tri utakmice zabio čak pet golova, jedan važniji od drugoga, te da ga protivnici nisu mogli zaustaviti. Zaustavio ga je “palac sudbine”.

- Sreća u nesreći je to što ozljeda nije teža, da palac nije sasvim puknuo. Kratko ću nositi longetu i vjerujem da ću nakon 2-3 tjedna početi s treninzima. Baš sam ušao u pravu formu i sakupio samopouzdanje, a sad moram na prisilnu pauzu - kazao je nesretni Marko, koji danas razmišlja samo o ozdravljenju, a do jučer je sanjao da Hajduk na vrhu prvenstvene ljestvice dočeka derbi u Maksimiru.

- Do Dinama ima točno mjesec dana. Ako bude sve u redu, točno toliko će mi trebati da se vratim. Makar zadnjih pola sata. Da riješim utakmicu - nasmijao se za kraj.

Dres u kojem je Marko odigrao utakmicu protiv Lokomotive prodan je na Hajdukovoj aukciji za 3300 kuna.

Marko Bencun je slomio palac, izvan terena barem 30 dana...

Idi na 24sata

Komentari 21

  • strmi007 02.11.2013.

    Šteta za njega

  • rijetki proljev 02.11.2013.

    a eto nije, valjda drugi put bude

  • 02.11.2013.

    Hahahahaha koja lakrdija.Ma da Hajduk je prvak koja debilana !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare