To je to što me zanima!

Bender slab protiv Jazza, GSW pobijedili Rocketse u gostima

Golden State Warriors su sinoć prekinuli niz od četiri poraza svladavši u gostima Houston Rocketse sa 106-104, a Phoenix Sunsa Dragana Bendera su kod kuće doživjeli još jedan poraz od Utah Jazza
Vidi originalni članak

Golden State je u gostujućoj pobjedi protiv Houston Rocketsa (106-104) predvodio Klay Thompson koji je utakmicu završio sa 30 koševa od čega je pet trica, DeMarcus Cousins je ubacio 27 koševa, a Stephen Curry 24. Warriorsi su tako prekinuli niz od devet pobjeda Houstona u čijim je redovima najbolji bio James Harden sa 29 ubačaja i deset asistencija.

Od Phoenix Sunsa su još jednom bolji bili članovi Utah Jazza koji su u gostima slavili sa 114-97. Donovan Mitchell je za pobjedu gostujuće momčadi ubacio 26 koševa, a Rudy Gobert je dodao 18 uz 20 skokova. Devin Booker je predvodio Phoenix sa 27 koševa, a Dragan Bender je u 14 minuta na terenu zabio tri koša (šut iz igre 1/1, trice 1/1) imao tri skoka i jednu asistenciju. 

Oklahoma City Thunder su kod kuće sa 108-96 nadigrali Brooklyn Netse iako su u drugoj četvrtini zaostajali 17 koševa. Paul George i Russell Westbrook su zajedno ubacili 56 koševa za Oklahoma City. Westbrook je utakmicu završio sa 31 košem, 12 skokova i 11 asistencija.

Washington Wizardsi su kod kuće sa 100-90 bili bolji od Orlando Magica, a do pobjede ih je predvodio Bradley Beal sa 23 poena. Miami Heat su kod kuće sa 108-74 razbili Detroit Pistonse, a Atlanta Hawksi su sa 132-111 pobijedili Memphis Grizzliese.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • wwww 14.03.2019.

    Gledam skoro sve utakmice između ovih suparnika a gledao sam i ovu noćas i pisao sam da Rocketsi nikako neodgovaraju Gsw -u zbog sličnog načina igre ali i zbog toga što je Rocketsima jako bitna skok igra u napadu za drugi ili treći napad kao i Gsw a u obrani ne dozvoljavaju protivniku druge napade opet slično kao Gsw i u tom segmentu ako su Rocketsi bolji dobivaju utakmicu a noćas je bila obrnuta situacija gdje su ih Cousins,Green,Loonley,Igudala pošteno nadskakali i na kraju utakmice su imali duplo više skokova.Ja i dalje stojim pri stavu da su Rocketsi u stanju dobiti Gsw u playoffs-u jer im neodgovara njihova igra a što se tiče Gsw morati će pronaći načina kako balansirati osovinu Cousins/Durant jer Cousins nije naučio da bude podređen igrač a noćas bez Duranta je mogao da pokaže svu svoju košarkašku lepezu i to je iskoristio na najbolji način..

  • Golden_State 14.03.2019.

    Ne mozes biti pametan nikako , Houston je ima neke nade za playoff jer su imali 3:0 protiv GSW i sad bez Duranta ih pobjede.

  • 14.03.2019.

    sunsi čekaju play off od 2010, mlad tim i nemaju iskustva,

Komentiraj...
Vidi sve komentare