To je to što me zanima!

Benficu kaznili zbog čestitke za 73. rođendan splitske Torcide

Rođendan Torcide slavio se i na Pirenejskom poluotoku. Benfica tako zbog transparenta s porukom za Torcidu mora platiti kaznu...
Vidi originalni članak

Navijačka skupina Hajduka, Torcida, u pobjedi protiv Rudeša na Poljudu proslavila je 73. rođendan. 

Rođendan Torcide slavio se i na Pirenejskom poluotoku, točnije, u Portugalu na utakmici Benfice i Casa Pije, koja je završila neriješeno 1-1. Benfica je kažnjena sa skoro 12.000 eura zbog ponašanja navijača na utakmici.

STATISTIKA JE NEUMOLJIVA Kad je Dinamo zadnji put bio ovako loš, Hajduk je bio prvak!

Navijači su koristili raznu pirotehniku tijekom utakmice, ali je Benfica kažnjena i - zbog rođendana Torcide! Mora platiti 1020 eura zbog transparenta kojeg su njezini navijači, koji su u prijateljskim odnosima s navijačima Hajduka, razvili povodom rođendana Torcide.

DVIJE SPORNE SITUACIJE Rudeš zagrmio nakon poraza od Hajduka: 'Opet su nas oštetili!'

SAŽETAK: HAJDUK - RUDEŠ 1-0 VIDEO Ovako je 'fenjeraš' mučio Hajduk. Trajkovski dao prvi gol

Na transparentu je pisalo 'Sretan rođendan', a možete ga pogledati OVDJE.

Benfica je kažnjena zato što navijači nisu prijavili zaštitarima natpis s rođendanskom čestitkom za Hajduk. Svi navijački transparenti moraju se prijaviti prije nego što su uneseni na stadion, što u ovom slučaju, navijači Benfice nisu napravili.

Prijateljstvo navijača Hajduka i Benfice potječe iz 1990-ih, kada je Hajduk izborio nastup u Ligi prvaka i igrao skupino s Benficom, Anderlechtom i Steauom.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zelkan 06.11.2023.

    A HNS za bakljadu u svakom kolu,prekid utakmice na par minuta kazni sa 2000 eura,što se treba desiti da Torcida zapali kompletan stadion na gostovanju pa da se razmišlja o većoj kazni.Kustić i juzba sprovode istu politiku,hajduk po svaku cijenu mora biti prvak,ali pita se nešto Osijeka,Dinama,rijeke,Gorice i ostalih klubova.Da je suđenje protiv Rudeša bilo pošteno nebi hajduk ni boda osvojio,intenzitet prekršaja je postao opus operandi za strahonju i sudačku komisiju

  • Jopazg 06.11.2023.

    To je sredjena drzava,gdje se postuje zakon.

Komentiraj...
Vidi sve komentare