To je to što me zanima!

Benzema dvaput u pobjedi Reala protiv Rosenborga

Na Trofeju Santiago Bernabeu Real Madrid je 4-0 bio bolji od norveškog Rosenborga. Francusko je pojačanje zabilo dva gola u samo 15 minuta
Vidi originalni članak

Nogometaši madridskog Reala pobijedili su norveški Rosenborg 4-0 u posljednjoj pripremnoj utakmici uoči početka nove sezone. Već u prvih pola sata Madriđani su riješili pitanje pobjednika, pri čemu je dvaput zabijao Karim Benzema. Napadač pristigao iz Lyona ovoga ljeta bio je strijelac u 12. i 27. minuti., a u napadu uoči njegova drugog gola zabio je i Lassana Diarra. Konačan rezultat postavio je kapetan Raul. Utakmica je organizirana u sklopu 'Trofeja Santiago Bernabeu' i posljednja je uoči domaćeg ogleda s Deportivom u prvom kolu Primere u nedjelju.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_35025 25.08.2009.

    Real je sve bolji i bolji...nemaju vise rupa u obrani..u posljednje dvije utakmice su zabili 9 a nisu primili gol..:) Iako su svi govorili da im je defenziva slaba tocka sad po toj mjeri mogu stat rame uz rame Manchester Unitedu..jer nezz tko osim crvenih vragova u ovom trenutku ima bolju obranu od njih...a o napadu svi znamo..rijeci su suvisne..:)

  • bosnia_80 25.08.2009.

    @torcida-1950- ..ne smatra se pojačanjem samo onaj ko daje golove:) ... i dovođenje golmana može biti pojačanje, a on ne daje golove! mislim da je svakom napadaču, pa tako i Benzemi, puno lakše zabijati golove kad iza sebe ima dva superstara kao što su Kaka i Ronaldo... Logično je da Benzema postiže najviše golova u Realu, on je klasični golgeter i to mu je osnovni zadatak zbog kojeg je i doveden u Real! Kaka i Ronaldo imaju još nekih zadataka, osim postizanja golova..

  • torcida-1950- 25.08.2009.

    najmanje prašine se diglo zbog benzeminog dolaska u real,,a on je izgleda najbolje pojacanje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare