To je to što me zanima!

Benzema? Nije naš! Francuska čestitala finale LP tek Varaneu

Raphael Varane i Real Madrid su izbacili Atletico Madrid i igrat će ponovno u finalu Lige prvaka, glasila je objava Reala na Twitteru. Nisu spomenuli Karima Benzemu, kao da nije njihov...
Vidi originalni članak

Karim Benzema je ponovno uzrokovao buru u Francuskoj, ovoga puta ni kriv ni dužan! Nakon plasmana Real Madrida u finale Lige prvaka, službeni Twitter profil francuske reprezentacije je čestitao Raphaelu Varaneu, ali ne i njegovom suigraču u kraljevskom klubu Karimu Benzemi!

Podsjetimo, odnosi između Francuskog saveza i Benzeme su napeti otkako je napadač sudjelovao u skandalu ucjenjivana Mathieua Valbuene snimkom seksa.

Zbog toga je ostao bez Eura, ali i bez poziva na bilo koju utakmicu reprezentacije protekle sezone!

I dok su navijači očigledno sve oprostili Benzemi, u Savezu ne popuštaju, a čak nisu uspjeli smisliti ni dobro objašnjenje zbog kojega su 'zaboravili' Benzemu.

- Raphael Varane i Real Madrid su izbacili Atletico Madrid i igrat će ponovno u finalu Lige prvaka - glasila je objava na Twitteru, a odmah su uslijedili komentari, mnoge je navijače zanimalo zbog čega nisu čestitali i Benzemi.

- Pozdrav! Donosimo vijesti samo o igračima koji su igrali za Francusku u posljednjih godinu dana," stigao je odgovor sa službenog profila, ali on nije zadovoljio navijače koji su pronašli čestitku Alexandreu Lacazetteu i Lyonu iz ožujka pa su se zapitali: "Licemjeri, podsjetite me kada je posljednji put Lacazette pozvan u reprezentaciju?

Nama nije bilo teško provjeriti - napadač Lyona je posljednji poziv zaradio 11. listopada 2015. godine, a odigrao je tada 17 minuta protiv Danske. S druge strane, Benzema je do incidenta bio neizostavan član reprezentacije, a posljednju utakmicu je odigrao 8. listopada iste godine protiv Armenije, nakon toga je imao problema s ozljedama, a onda je stigao Valbuena...

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Mishokovach 12.05.2017.

    realno ni jedan ni drugi nisu francuzi, više ja kao čistokrvni hrvat imam francuske krvi nego ova dvojica afrikanaca

  • zabrana 12.05.2017.

    ako je to račun od reprezentacije onda je normalno da čestitaju samo onima koj su u reprezentaciji

  • dragecKc 12.05.2017.

    Raphael Varane i Real Madrid su izbacili Atletico Madrid i igrat će ponovno u finalu Lige prvaka, glasila je objava Reala na Twitteru. Glasila je objava REALA na Twitteru??? REALA??? REALA??? pa daj pročitajte kaj pišete

Komentiraj...
Vidi sve komentare