To je to što me zanima!

Benzemi je teško bez Modrića: Uh, Luka nam je nedostajao...

Bilo je sjajno opet imati Modrića u momčadi. Luka uvijek igra prema naprijed i zato nam je toliko bitan. Jako nam je nedostajao, rekao je Benzema nakon El Clasica
Vidi originalni članak

Potez majstora. Tako se može opisati ono što je napravio Karim Benzema. Malo je svjetskih napadača koji mogu asistirati petom, onako kako je to napravio francuski napadač Reala u El Clasicu. Nakon te akcije Real je izjednačio, Cristiano Ronaldo dobio je lakši dio posla, ali Barcelona je ta koja je na kraju slavila.

- Imam puno samopouzdanja, zato sam onako odigrao petom za Ronalda. To je dio moje igre, a u tom trenutku to mi je bila najbolja opcija. Nakon te asistencije za Ronalda osjećao sam se kao da sam ja zabio - rekao je Karim Benzema.

Real se držao dok je igrao Luka Modrić. Kad je Hrvat stao , stao je i Real. Luka se tek nedavno vratio nakon 114 dana izbivanja. Benzema ga je jedva dočekao.

- Bilo je sjajno opet imati Modrića u momčadi. Uvijek igra prema naprijed i zato nam je toliko bitan. Jako nam je falio - rekao je Benzema i dodao:

- Izgubili smo u El Clasicu, ali nije to još gotovo. Barcelona ima neke teške utakmice, moramo vjerovati i nadati se da će negdje kiksati - kaže Francuz .

Idi na 24sata

Komentari 16

  • piramida 25.03.2015.

    ibez luke mogli su izgubit protiv barce.

  • DoridDragović 24.03.2015.

    vi u 24 ste budale,eo dajte mi jos jednu opomenu,hebo vas ko vas placa

  • Hosic85 24.03.2015.

    .ko kuća

Komentiraj...
Vidi sve komentare