To je to što me zanima!

Beograd pljeskao za Hrvatsku, Dalić je oduševljen: Hvala vam!

Beograđani svaku večer plješću za medicinske sestre i liječnike i sve one koji se bore protiv korona virusa, a večeras su Srbi bili uz Hrvate. Oduševljen je i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije...
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Rakitić: Pomoći ćemo Zagrebu, pričao sam s Vatrenima o tome

Ljudski životi su ipak iznad nekih stvari. Cijeli Beograd večeras je mislio na Hrvatsku. U 20 sati stanovnici glavnog grada Srbije izašli su na balkone, otvorili prozore i zapljeskali za Lijepu našu kako bi pružili podršku Zagrebu nakon groznog potresa koji je uzdrmao prijestolnicu Hrvatske u nedjelju u ranim jutarnjim satima.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Beograđani svaku večer plješću za medicinske sestre i liječnike i sve one koji se bore protiv korona virusa, a večeras su Srbi bili uz Hrvate.

- Beograd je večeras pljeskom dao podršku Zagrebu. Hvala vam - napisao je Zlatko Dalić uz video iz Beograda kojeg je podijelio na društvenim mrežama.

SJAJNA GESTA Hajduk raznježio Hrvatsku: Zagrebe, laka ti i mirna noć!

U BiH su tijekom dana objavili emotivnu fotografiju na kojoj Vučko, maskota ZOI-a u Sarajevu 1984., drži za ruku Zagija, maskotu Univerzijade u Zagrebu iz 1987. godine. Cijela regija pokazala je zajedništvo i podršku u teškoj situaciji.

Ovo su trenuci i stvari koje pokazuju da nema ništa važnije od ljudskih života...

Idi na 24sata

Komentari 199

  • 24.03.2020.

    Lijepa gesta... jos da postanu vecina u Srbiji i izaberu jednog od njih za predsjednika i da na vlasti ne budu cetnici i zagovaratelji Velike Srbije kao zadnjih 30 godina. Jednog koji ih je mogao dovesti na put iskupljenja su ubili.. Al ako je ovo naznaka njihove katarze, raduje me. U svakom slucaju ovima koji su pljeskali i uputili podrsku , hvala.

  • Shpyro 24.03.2020.

    Dalići, pljeskalo se Hrvatskoj, nemaš na čemu zahvaljivati! Ili si možda uplatio nešto za taj pljesak, a Beograđani su krivo shvatili kome treba pljeskati?

  • stjepan 1975 23.03.2020.

    Svaka cast istocni susjedi prekrasna gesta i nedaj bože nikome da dozivi nesto ovakvo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare