To je to što me zanima!

Berardi zabio četiri gola Milanu za veliku pobjedu Sassuola!

Iako je Milan vodio s 2-0 već nakon 13 minuta, 19-godišnji Domenico Berardi je s četiri gola donio Sassuolu jednu od njihovih najvećih pobjeda u povijesti kluba...
Vidi originalni članak

Veliki AC Milan nastavlja s katastrofalnim učinkom i iznova pokazuje koliko su igre koje pružaju njegovi igrači daleko od imena stečenog u prošlosti. U 19. kolu talijanskog prvenstva jedna od trenutno najlošijih momčadi Serie A, Sassuolo, slavila je kod kuće protiv Milana konačnim rezultatom 4-3 i tako osvojila vrlo vrijedne bodove u borbi za ostanak među talijanskom nogometnom elitom. 

Iako je Milan već nakon 13 minuta vodio s 2-0, domaćini se nisu predavali i na kraju došli do senzacionalnog preokreta. Za goste su zabili Robinho u devetoj te Balotelli u 13. minuti susreta, no onda je na scenu stupio Domenico Berardi. Ovaj je 19-godišnjak, koji se nalazi na posudbi iz Juventusa, zabio u 15., 28., 41. te 47. minuti i s ta četiri gola sada postao drugi strijelac Serie s 11 golova koliko ima i Carlos Tevez, što je samo tri gola manje od vodećeg strijelca Rossija iz Fiorentine. Milan se trgnuo tek u posljednjim trenucima nakon što je Montolivo zabio u 86. minuti, a iako su imali nekoliko dobrih prilika, do izjednačenja ipak nisu došli. 

- Nikada neću zaboraviti ovu utakmicu, ali želim ova četiri gola posvetiti Acerbiju - izjavio je nakon utakmice Berardi posvetivši učinak o kojem mnogi igrači mogu samo sanjati svom suigraču koji ima rak. 

Najmlađi igrač s četiri gola u Serie A

Berardi je postao i rekorder Serie A kao najmlađi igrač koji je ikada zabio četiri gola u najelitnijem talijanskom natjecanju, i najmlađi koji je ikada zabio Milanu od osnutka lige 1929. godine. 

Spomenimo i kako je na utakmicu pristiglo oko 70 novinara iz Japana koji su htjeli zabilježiti debi nastup Keisuke Honde za 'rosssonere', no i oni će kao i mnogi drugi nakon ovog susreta pričati isključivo o sjajnom Berardiju. 

Sassuolo je nakon prikazane borbe svih 90 minuta svakako zaslužio možda i najveću pobjedu u svojoj povijesti i nema sumnje da će, nastavi li tako, osigurati ostanak u ligi. Milan je pak na 11. mjestu s učinkom od samo pet pobjeda, sedam remija i isto toliko poraza te čak 30 bodova manje od vodećeg Juventusa

Idi na 24sata

Komentari 53

  • SpužvaBobSkockani_2 13.01.2014.

    Video se neće učitati na redtube,ne prihvaćaju silovanje.

  • zokinjo 13.01.2014.

    ...sjajno i bravo, a kaj nije istih godina kao i Kovačić, kaj bi tek pisali da ovaj takvo nešto napravi, hahahhaha i forza Juve:-)

  • Colonel is back 13.01.2014.

    kakvo silovanje nekoc velikog kluba..zavrsice u zaboravu kao nottingham forrest :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare