Obavijesti

Sport

Komentari 53

Berardi zabio četiri gola Milanu za veliku pobjedu Sassuola!

Berardi zabio četiri gola Milanu za veliku pobjedu Sassuola!
3

Iako je Milan vodio s 2-0 već nakon 13 minuta, 19-godišnji Domenico Berardi je s četiri gola donio Sassuolu jednu od njihovih najvećih pobjeda u povijesti kluba...

VIDEO

Veliki AC Milan nastavlja s katastrofalnim učinkom i iznova pokazuje koliko su igre koje pružaju njegovi igrači daleko od imena stečenog u prošlosti. U 19. kolu talijanskog prvenstva jedna od trenutno najlošijih momčadi Serie A, Sassuolo, slavila je kod kuće protiv Milana konačnim rezultatom 4-3 i tako osvojila vrlo vrijedne bodove u borbi za ostanak među talijanskom nogometnom elitom. 

Iako je Milan već nakon 13 minuta vodio s 2-0, domaćini se nisu predavali i na kraju došli do senzacionalnog preokreta. Za goste su zabili Robinho u devetoj te Balotelli u 13. minuti susreta, no onda je na scenu stupio Domenico Berardi. Ovaj je 19-godišnjak, koji se nalazi na posudbi iz Juventusa, zabio u 15., 28., 41. te 47. minuti i s ta četiri gola sada postao drugi strijelac Serie s 11 golova koliko ima i Carlos Tevez, što je samo tri gola manje od vodećeg strijelca Rossija iz Fiorentine. Milan se trgnuo tek u posljednjim trenucima nakon što je Montolivo zabio u 86. minuti, a iako su imali nekoliko dobrih prilika, do izjednačenja ipak nisu došli. 

- Nikada neću zaboraviti ovu utakmicu, ali želim ova četiri gola posvetiti Acerbiju - izjavio je nakon utakmice Berardi posvetivši učinak o kojem mnogi igrači mogu samo sanjati svom suigraču koji ima rak. 

Najmlađi igrač s četiri gola u Serie A

Berardi je postao i rekorder Serie A kao najmlađi igrač koji je ikada zabio četiri gola u najelitnijem talijanskom natjecanju, i najmlađi koji je ikada zabio Milanu od osnutka lige 1929. godine. 

Spomenimo i kako je na utakmicu pristiglo oko 70 novinara iz Japana koji su htjeli zabilježiti debi nastup Keisuke Honde za 'rosssonere', no i oni će kao i mnogi drugi nakon ovog susreta pričati isključivo o sjajnom Berardiju. 

Sassuolo je nakon prikazane borbe svih 90 minuta svakako zaslužio možda i najveću pobjedu u svojoj povijesti i nema sumnje da će, nastavi li tako, osigurati ostanak u ligi. Milan je pak na 11. mjestu s učinkom od samo pet pobjeda, sedam remija i isto toliko poraza te čak 30 bodova manje od vodećeg Juventusa

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...