To je to što me zanima!

Berliner Zeitung: Hertha se želi riješiti Joea Šimunića

Lokalni dnevnik zaključuje da je treneru Lucienu Favreu puna kapa Šimunićevih pogrešaka te se stoga želi riješiti jednoga od najskupljih igrača
Vidi originalni članak

Prema pisanju Berliner Zeitunga, menadžer hrvatskog nogometaša Josipa Šimunića (30) Dušan Bukovac u Engleskoj pregovara s trima premierligaškim klubovima...
Lokalni dnevnik zaključuje da je treneru berlinske Herthe Lucienu Favreu puna kapa Šimunićevih pogrešaka te se stoga želi riješiti jednoga od svojih najskupljih igrača. Zaključku u prilog idu i najsvježije izjave trenera te sportskog direktora Dietera Höneßa.
- Naše pogreške, koje ne prestajemo činiti, katastrofalne su. To se mora promijeniti i s time moramo stati. Od svakog igrača tražim da bude koncentriran 95 minuta, to svakome mora biti cilj – rekao je trener, a sportski direktor je dodao:
- Mogu vam samo obećati da ćemo dovesti kvalitetno obrambeno pojačanje.
Novinari BZ-a pobrojali su četiri pogreške hrvatskog reprezentativca u posljednje četiri utakmice, koje bi ga mogle stajati odlaska iz Berlina.
1. U Bochumu je nogom išao hvatati loptu u visini glave. Promašio je i Yahia je izjednačio na konačnih 1-1
2. Protiv HSV-a skrivio je 11-erac u završnoj fazi utakmice, koji Ivica Olić, međutim, nije pretvorio u pogodak
3. i 4.U Hannoveru je u prošlom kolu kod prvoga gola propustio pokriti Hankea, a kod drugog je glavom vraćao loptu prema golmanu koji je stajao kraj njega. Čeh Jiri Štajner samo je morao gurnuti loptu u praznu mrežu. Šimunić još uvijek ima važeći ugovor s Herthom do ljeta 2011. koji mu na godinu jamči 2,5 milijuna eura. Nijemci pišu da je njegov menadžer Dušan Bukovac trenutačno u Engleskoj te da pregovara s tri premierligaška kluba: Portsmouthom, Tottenhamom i Evertonom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare