To je to što me zanima!

Bernabeu nije zaboravio svoju legendu: Podrška za Cristiana

"Cristiano, Cristiano", orilo se Santiago Bernabeuom u znakovitoj sedmoj minuti kao nekoć kada je Portugalac trpao golove u 'kraljevskom dresu'
Vidi originalni članak

Real Madrid je u subotu srušio Espanyol i tako četiri kola prije kraja prvenstva matematički osigurao 35. naslov španjolskog prvaka, a i u tom velikom slavlju nije zaboravio svoju legendu koja prolazi kroz teške trenutke u životu.

Pogledajte video: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Cristiano, Cristiano - orilo se Santiago Bernabeuom u znakovitoj sedmoj minuti kao nekoć kada je Portugalac trpao golove u 'kraljevskom dresu'.

PROSLAVA NASLOVA Kada hrvatski maestro uzme mikrofon: Modrić zapjevao pred tisućama. Nastala je ludnica

Samo se ovog puta nije slavilo, već su navijači Reala pružili podršku najboljem strijelcu u povijesti kluba koji prolazi kroz teško razdoblje zbog smrti sina pri porodu.

Ovacije za Cristiana Ronalda viđene su čak i na tribinama mrskog Unitedovog rivala Liverpoola, a isto se moglo čuti i u sljedećoj utakmici na Arsenalovom Emiratesu jer ipak su neke stvari važnije od nogometa.

KONAČNO ISPUNIO ŽELJU Dečki, gdje ćemo? Šofer Modrić vozio autobus na slavlju Reala

Podsjetimo, Ronaldo je za Real odigrao 438 utakmica i pritom zabio nevjerojatnih 450 golova uz 132 asistencije, a osvojio je, između ostaloga četiri Lige prvaka, dvije La Lige i brojne individualne nagrade. Pa, tko bi ga mogao zaboraviti?

POGLEDAJTE VIDEO: ZVIJEZDE VRIŠTE S DARKOM STOŠIĆEM

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Palmanova 01.05.2022.

    kakav je to igrac koji sam sebi pravi spomenik...Cristiano Ronaldo unveils giant statue of himself in Madeira

  • čovik-s-juga 01.05.2022.

    Navijači ne zaboravljaju. Ali zato uprava vrlo lako zaboravlja. Uz Di Stefana daleko najvažniji igrač Reala u povijesti iii ??? I ništa. Dalglish na Anfieldu ima svoju tribinu.

  • hudycar 01.05.2022.

    Navijači nikad ne zaboravljaju, to sto se Perez prelako rijesava legendi poput Raula i Casillasa je druga stvar

Komentiraj...
Vidi sve komentare