Sport

Komentari 26

Dečki, gdje ćemo? Šofer Modrić vozio autobus na slavlju Reala

Dečki, gdje ćemo? Šofer Modrić vozio autobus na slavlju Reala

Sjetit ćemo se da je Luka i 2018. godine tijekom proslave hrvatske titule doprvaka svijeta htio voziti bus u Zagrebu, no tada mu ZET-ova vozačica nije dopustila. Ovoga puta ispunio si je želju

U sezoni koja je pripala njemu i Karimu Benzemi donio je Real Madridu 35. naslov prvaka Španjolske u povijesti. 'Kraljevi' su demolirali Espanyol 4-0 i četiri kola prije kraja La Lige osigurali naslov.

POGLEDAJTE VIDEO:

A Luka Modrić je svoj treći ligaški naslov s Realom proslavio u zagrljaju oca Stipe koji ga je izgrlio i izljubio pred svima. Očev ponos bio je predivan za vidjeti i prisutna publika pozdravila ih je ovacijama.

Tako je bilo i tijekom utakmice kada je jedna cijela tribina zapjevala svojem plemenitom veznjaku. On im je uzvratio i poveo pjesmu navijača prilikom proslave.

Bio je ovo dan za pamćenje u životu Luke Modrića jer je se slavlje nastavilo i u klupskom autobusu. Realovci su krenuli na tradicionalnu vožnju u proslavi naslova, a Modrić je tijekom vožnje otišao do šofera i preuzeo njegovu ulogu.

Sjetit ćemo se da je Luka i 2018. godine tijekom proslave hrvatske titule doprvaka svijeta htio voziti autobus u Zagrebu, no tada mu ZET-ova vozačica nije dopustila. Ovoga puta Realov vozač autobusa nije imao šanse. Pustio je Luki da malo upravlja volanom pa ipak brzo ponovno preuzeo kormilo.

POGLEDAJTE VIDEO: ZVIJEZDE VRIŠTE S DARKOM STOŠIĆEM