To je to što me zanima!

Beskućnici iz Atalante pronašli dom: Na San Siru će igrati LP

Stadion u Bergamu je pod rekonstrukcijom koja neće biti gotova do početka Lige prvaka. Uprava Intera i gradonačelnik Sala dali su dozvolu da Atalanta elitno europsko nogometno natjecanje igra na San Siru
Vidi originalni članak

Atalanta je po prvi puta u svojoj povijesti, sa našim Marijom Pašalićem kao jednim od ključnih igrača, osvojila treće mjesto u Serie A i izborila plasman u Ligu prvaka.

Stadion Atleti Azzurri d'Italia u Bergamu je pod rekonstrukcijom tako da Bergamaschi svoje povijesne utakmice neće moći igrati na vlastitom stadionu. Realno, Ligi prvaka nisu se ni nadali i sad moraju u goste.

Od Bergama do Milana je 45 kilometara pa su se Nerazzurri Gian Piera Gasperinija obratili daleko slavnijim Nerazzurrima iz Milana i dočekani su raširenih ruku.

I Inter i gradonačelnik Milana Giuseppe Sala pristali su da Atalanta Ligu prvaka igra na San Siru. Utoliko prije jer će naredne sezone Ligu prvaka i europske utakmice uopće igrati samo jedna milanska momčad.

Inter je u Ligi prvaka, a Bobanov i Maldinijev Milan sam je odustao od Europske lige. Sala je odmah podvukao: "To je odlična ideja, dobra stvar za grad. Atalanta ima dobru momčad i mogla bi to biti dobra zabava. Imaju moju podršku".

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 10.07.2019.

    Kaj pak nečeju naš maximir 🤔

  • Baine 10.07.2019.

    Problem je Milan, oni ne žele vidjeti Atalantu na san siru zbog toga što se Milan nije kvalificirao u LP, pa bi plakali ako vide Atalantu na stadionu...

  • Dr.Gonzo. 10.07.2019.

    Ajde barem ce se nesto dogadati tamo, Inter i Atalanta u Ligi Prvaka, kad vec bjedni milan ne moze ni Europa Ligu igrati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare