To je to što me zanima!

Besplatno pojačanje: Hajduk iz Rusije vraća D. Blatnjaka?!

Hajduk novca nema i zato su mu jedina opcija pojačanja koja su besplatna. A bivši igrač “bijelih” Dragan Blatnjak spada u tu kategoriju. Navodno je vrlo blizu Poljuda
Vidi originalni članak

Hajduk novca nema i zato su mu jedina opcija pojačanja koja su besplatna. A bivši igrač “bijelih” Dragan Blatnjak (31) spada u tu kategoriju. Navodno je na korak od dolaska na Poljud.

Blatnjak je s Hajdukom osvojio njegov posljednji naslov 2005. godine, a godinu dana poslije otišao je u Rusiju. Sljedećih šest godina igrao je za Himki, Moskvu i Rostov, a za nekoliko dana istječe mu ugovor.

- Za pojačanja nemamo novca. U obzir dolaze samo igrači za koje ne moramo platiti odštetu - već tjednima ponavljaju iz Hajduka.

A dok su najavljena pojačanja iz Brazila na čekanju, pojavila se opcija s Blatnjakom. Vrlo izgledna opcija, kažu izvori s Poljuda.

- Iskreno, potraga za pojačanjima nam je u drugom planu. Važnije nam je prodavati, do ljeta moramo prodati igrače za sedam milijuna eura - kaže predsjednik Marin Brbić.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • WOMANIZER 23.12.2012.

    vidit ćemo hoće li im pomoći!

  • koprc 23.12.2012.

    kakvo pojačanje 250 nastupa za 40 golova. ubojiti golgeter

  • gallaz 23.12.2012.

    umjesto da forsiraju neke domace - mlade igrace oni vracaju starog bika koji dolazi u toplije krajeve uzeti zadnju lovu prije penzije!

Komentiraj...
Vidi sve komentare