To je to što me zanima!

Besprijekorni Manchester City svladao Everton na Goodisonu

Osam postignutih, nula primljenih golova, devet bodova. Tako izgleda učinak Man. Cityja nakon tri kola Premiershipa. "Građani" su u 3. kolu slavili kod Evertona 2-0
Vidi originalni članak

Tri od tri. Manchester City nastavio je s pobjedama na startu premijerligaške sezone, ovaj put kod Evertona (2-0), a golman Joe Hart i treću utakmicu u nizu nije primio gol. "Građani" su se tako s gol-razlikom 8-0 vratili na vrh prvenstvene ljestvice.

Oba su gola pala u posljednjih pola sata igre. Aleksandar Kolarov u 60. je minuti iz teškog je kuta iz blizine pogodio za vodstvo Cityja na Goodison Parku nakon dodavanja Raheema Sterlinga.

Dvije minute prije kraja konačan rezultat postavio je Samir Nasri prebacivši istrčalog Tima Howarda.

U drugoj nedjeljnoj utakmici trećeg kola u istom terminu Watford City i Southampton remizirali su bez golova. Kolo će u ponedjeljak u derbiju na Emiratesu zaključiti Arsenal i Liverpool (21 sat).

Premiership, 3. kolo:

  • Everton - Manchester City 0-2 (Kolarov 60', Nasri 88')
  • Watford City - Southampton 0-0
Idi na 24sata

Komentari 35

  • jedi_sira_brateuu 23.08.2015.

    Ako ce cijelu sezonu biti zdravi Yaya,Aguero i Silva uzimaju naslov. Jedino im Chelsea eventualno moze zaprijetiti posto su se pojacali Pedrom ali im je obrana kriminalna i biti ce sve gora i gora.

  • jedi_sira_brateuu 23.08.2015.

    Ako će cijelu sezonu biti spremni Yaya,Aguero i Silva lako uzimaju naslov, jedino im Chelsea moze zaprijetiti

  • Anchor 23.08.2015.

    Prerano je za prognoze, ali City igra fantasticno i tesko mu netko moze stati na putu do prvaka, iako nije za ocekivati ovakvu nadmoc do kraja prvenstva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare