To je to što me zanima!

Beusan: Sudac je greškom kod prvoga gola usmjerio susret...

Opći dojam? Da se nije dogodio prvi slučaj, bio bi odličan, ali on je svojom odlukom u 18. minuti usmjerio cijeli tijek utakmice, rekao je Mateo Beusan o glavnom sucu finala Nestoru Pitani
Vidi originalni članak

Hrvatska je u velikom finalu Svjetskog prvenstva s 4-2 poražena od Francuske, a nakon utakmice je Mateo Beusan, kojem je ovo zadnje natjecanje u svojstvu HRT-ovog sudačkog eksperta, dao generalnu ocjenu suca Nestora Pitane.

- Ovo je prvi put u povijesti da isti sudac sudi pet utakmica, uključujući otvaranje i zatvaranje prvenstva - rekao je Beusan te nastavio:

- Opći dojam? Da se nije dogodio prvi slučaj, bio bi odličan, ali on je svojom odlukom u 18. minuti usmjerio cijeli tijek utakmice…Griezmann je debelo bio na padu, tu je riječ o sviranju prekršaja na reputaciju igrača - izjavilo je 'Oko sokolovo' osvrćući se na situaciju iz koje su 'les bluesi' došli u vodstvo.

- Meni se učinilo da je Pogba bio u zaleđu, no to je vjerojatno bilo rubno zaleđe - tvrdi Beusan u analizi prvog pogotka. 

Što se tiče kaznenog udarca za 'galske pijetlove', tu dileme nema. 

- Tu bez emocija, moramo biti iskreni, Perišić igra rukom po lopti, to je kazneni udarac…ispravna odluka - zaključio je Busan.

VIDI OVO! Koliko si dobro pratio FINALE SP-a u Rusiji?

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Usora1 16.07.2018.

    francuzi su bili slabiji protivnik od vecine skojim smo igrali na turniru, bez pomoci suca bili bi nacisto nakantani. pa prve udarce na nas gol uputili su zahvaljujuci sucu, treba li jos nesto dodati.... samom grizmann-u ili bolje reci guzomanu nije bilo jasno sto sudac ide ka var-u...

  • Usora1 16.07.2018.

    tanka ti analiza care, procitaj sto kazu neutralne svj. sudacke velicine o obadva slucaja.....

  • Red_army 16.07.2018.

    Zapravo je Hrvatska dala 4 gola samo što smo sebi od ta 4 dali 2 hahahaha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare