Sport

Komentari 49

Beusan: Sudac je greškom kod prvoga gola usmjerio susret...

Beusan: Sudac je greškom kod prvoga gola usmjerio susret...

Opći dojam? Da se nije dogodio prvi slučaj, bio bi odličan, ali on je svojom odlukom u 18. minuti usmjerio cijeli tijek utakmice, rekao je Mateo Beusan o glavnom sucu finala Nestoru Pitani

Hrvatska je u velikom finalu Svjetskog prvenstva s 4-2 poražena od Francuske, a nakon utakmice je Mateo Beusan, kojem je ovo zadnje natjecanje u svojstvu HRT-ovog sudačkog eksperta, dao generalnu ocjenu suca Nestora Pitane.

- Ovo je prvi put u povijesti da isti sudac sudi pet utakmica, uključujući otvaranje i zatvaranje prvenstva - rekao je Beusan te nastavio:

- Opći dojam? Da se nije dogodio prvi slučaj, bio bi odličan, ali on je svojom odlukom u 18. minuti usmjerio cijeli tijek utakmice…Griezmann je debelo bio na padu, tu je riječ o sviranju prekršaja na reputaciju igrača - izjavilo je 'Oko sokolovo' osvrćući se na situaciju iz koje su 'les bluesi' došli u vodstvo.

- Meni se učinilo da je Pogba bio u zaleđu, no to je vjerojatno bilo rubno zaleđe - tvrdi Beusan u analizi prvog pogotka. 

Što se tiče kaznenog udarca za 'galske pijetlove', tu dileme nema. 

- Tu bez emocija, moramo biti iskreni, Perišić igra rukom po lopti, to je kazneni udarac…ispravna odluka - zaključio je Busan.

VIDI OVO! Koliko si dobro pratio FINALE SP-a u Rusiji?

Najčitaniji članci