To je to što me zanima!

Bez angažmana: Prosinečki više nije trener Kayserispora

Žuti se zbog loših rezultata razišao s vodstvom kluba, a ugovor je sporazumno raskinut. U Kayserispor je došao prije godinu i pol, a klub je tek 17. u turskoj ligi
Vidi originalni članak

Robert Prosinečki više nije trener turskog Kayserispora! Žuti se zbog loših rezultat razišao s vodstvom kluba, a ugovor je sporazumno raskinut, stoji na službenoj stanici Kayserija.

Prosinečki je u Kayserisporu bio gotovo godinu i pol dana. Klub je s njim u prošloj sezoni nizao sjajne rezultate i na kraju završio na petom mjestu turskog prvenstva.

No ove im sezone ide katastrofalno zbog čega je Prosinečki nedavno već bio ponudio ostavku što je klub odbio. No kako nije došlo do pomaka u igri, obje strane su odlučile da je najbolje rješenje raskid ugovora.

Podsjetimo, Kayserispor je nakon 17 odigranih kola na pretposljednjem mjestu lige sa samo dvije pobjede.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • strmi007 01.01.2014.

    Loše

  • FilipČikarela 01.01.2014.

    Prošlu sezonu napravio je čudo sa par sakatih panjeva u usporedbi sa galatasarijevim igračima,ali ove sezone ni tih sakatih panjeva nije bilo ,gazda sasjeko i njih za 5 milijunčića

  • tojetoitojetako 01.01.2014.

    bolje bi mu bilo da se ostavi toka. Slusajte svi nasi bivsi igraci vode staru slavu ali za neka stvari nisu onri rodzeni. Stimac kao naprimjer. A Kovac ka primjer je roden da vodi ekipu,imaju karakter za kojeg igraci ginu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare