To je to što me zanima!

Bez Čilića u Davis Cupu, Prižmić debitira u rodnom Splitu

Hrvatska će prvi susret u odigrati protiv SAD-a 13. rujna, drugi protiv Finske 15. rujna te treći protiv Nizozemske 17. rujna. Iz skupine u Splitu plasman na završni turnir u Malagu izborit će dvije najbolje reprezentacije
Vidi originalni članak

Izbornik hrvatske teniske reprezentacije Vedran Martić prijavio je sastav za predstojeći turnir prvog kruga završnice Davis Cupa, koji će se na splitskim Gripama održati od 12. do 17. rujna.

U postavi dvostrukog osvajača bit će Borna Ćorić (16. na ATP listi), Borna Gojo (114.), Ivan Dodig (6. na ATP listi parova) Mate Pavić (21.) te prvi put Dino Prižmić, koji je prošlog tjedna u Banjoj Luci osvojio prvi Challenger te izborio ulazak u Top 200, na 175. poziciju.

Prižmić je osjetio reprezentaciju početkom godine u Rijeci protiv Austrije, no samo kao sparing-partner na treninzima. Juniorski Grand Slam naslov na Roland Garrosu, četvrtfinale Umaga pa sada i Banja Luka bile su više nego dovoljna preporuka izborniku Martiću.

NALJUTIO SE VIDEO Džumhur napao Prižmića na meču: Koliko si odvratan...

Nažalost, nakon što je otkazao US Open, Marin Čilić propustit će reprezentativno okupljanje. Koljeno mu, nakon povratka u Umagu, u dalje stvara probleme, pa je neizvjestan i njegov povratak na Tour. 

Hrvatska će prvi susret u skupini odigrati protiv SAD-a 13. rujna, drugi protiv Finske 15. rujna te treći protiv Nizozemske 17. rujna. Iz skupine u Splitu plasman na završni turnir u Malagu, koji je na rasporedu u studenom, izborit će dvije najbolje reprezentacije.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare