To je to što me zanima!

Bez doigravanja? Jesenice u Ledenoj bolje od Medveščaka

U Zagrebu su u Ledenoj dvorani Doma sportova hokejaši Medveščaka izgubili od Jesenica u 48. kolu EBEL-a, 2-5. Slovenci su izravni konkurenti za doigravanje...
Vidi originalni članak

Hokejaši Medveščaka 'pokleknuli' su u dvoboju protiv izravnog konkurenta za osmo mjesto, slovenskih Jesenica. U Domu sportova poraženi su s 5-2...

Jesenice su se sada bodovno izjednačili s 'medvjedima', dok Olimpija, uz odigranu utakmicu manje, ima i dva boda više. Te će tri momčadi u preostalih pet kola voditi žestoku borbu za dva mjesta u doigravanju, a manje šanse još ima i mađarska Alba koja je na posljednjoj poziciji. 

Hokejaši Medveščaka ovim su porazom doveli u pitanje svoj plasman u doigravanje. Jesenice su povele golom Roka Tičara u devetoj minuti, a osam minuta kasnije izjednačio je Greg Day. Slovenci su, međutim, na prvi odmor ipak otišli s prednošću budući da je u 19. minuti pak u mrežu smjestio Robert Sabolič. 

U drugoj trećini Jesenice su zabile jedan gol, a zasluga je to Douglasa Nolana koji zabija u 27. minuti.

Sabolič je svojim drugim golom, ovaj put u četvrtoj minuti posljednjeg dijela, povećao prednost Jesenica. Kenneth Macaulay samnjuje minutu kasnije, ali to nije previše pomoglo 'medvjedima'. Slovenci su preko Žige Jegliča u 58. minuti došli i do petog gola, te prve ovosezonske pobjede u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • MarijanaVukoja 15.02.2011.

    Što ste sada svi napali. Ako ne uđu u doigravanje, nebudu. Ako itko u Hrvatskoj može igrati hokej bolje od njih neka on ide. Ušli su u ligu i pokazali najbolje od sebe. Ako ponekaj imaju loš dan ne moraju odmah biti popljuvani. Ja ću navijati stalno za njih, bili 1. ili zadnji i tako bi trebao svatko!! A vi pametnjakovići uvijek možete izići na led i pokazati kako se igra kada toliko možete pljuvati.

  • uzvišeni2 14.02.2011.

    medvjedi,medvjedi stadion va sbodri zig-zag medvešćak

  • uzvišeni2 14.02.2011.

    dfffffffffffffffff

Komentiraj...
Vidi sve komentare