To je to što me zanima!

Bez igrača Barce: Španjolci su lako pobijedili Južnu Koreju

Pobijedio je aktualni europski i svjetski prvak s 4-1, makar je igrao opet u šarenom sastavu bez nekoliko igrača koji će imati zagarantiranu poziciju u prvoj momčadi
Vidi originalni članak

U švicarskom Bernu su nogometaši Španjolske, suparnici Hrvatske u skupini C Europskog prvenstva, u srijedu odigrali prijateljsku utakmicu protiv Južne Koreje...

Pobijedio je aktualni europski i svjetski prvak s 4-1, makar je igrao opet u šarenom sastavu bez nekoliko igrača koji će imati zagarantiranu poziciju u prvoj momčadi.

Povela je Španjolska u 12. minuti lijepim pogotkom Fernanda Torresa. Loptu je u šesnaesterac ubacio Beñat, a Torres je, makar je bio leđima okrenut vratima, skočio i glavom je poslao u mrežu.

Sljedeći gol se dogodio na drugoj strani. Strijelac je bio Do Heon Kim koji je sjajno opalio s dvadesetak metara, a lopta se zakoprcala u mreži ušavši sasvim blizu desnih rašlji vratara Pepea Reine.

Ipak, u drugom je dijelu Španjolska zaigrala konkrentije, pa je počela koristiti šanse pred suparničkim vratima. Prvo je Xabi Alonso bio precizan s bijele točke za 2-1, a preostala dva pogotka su postigli Cazorla i rezerva s klupe Negredo.

Španjolska je počela utakmicu u sastavu: Reina - Sergio Ramos, Albiol, Monreal, Arbeloa - Xabi Alonso, Silva, Cazorla, Beñat - Torres, Mata.

U drugom poluvremenu u igru su ušli: Negredo, Dominguez, Adrian, Soldado, Bruno i Casillas.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • panjola 31.05.2012.

    bravo za spanjolce ,samo se nadam da ce im se nesto okrenit ka losem kad budu igrali protiv nas :))

  • PMF 087 31.05.2012.

    Realno gledajući su Španci daleko najjači i nema te repke koju od 10 utekmica neće bar 7 puta pobijediti.. ali danas svako svakoga može dobiti pa se nadati da se neko čudo dogodi i nama..

  • Markoviču Jedi Govna 31.05.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare