To je to što me zanima!

Bez iznenađenja: Francuska lakoćom "razbila" Bjelorusiju

Francuska je u 2. kolu drugog dijela pobijedila Bjelorusiju s uvjerljivih devet golova razlike. Briljirao je Samuel Honrubia s devet golova, dok je Guillaume Joli zabio šest
Vidi originalni članak

Rukometaši Francuske uvjerljivom i rutiniranom pobjedom protiv Bjelorusije 39-30 stigli su do pete uzastopne pobjede na Europskom prvenstvu u Danskoj.

Utakmica je započela zanimljivom scenom u kojoj je glavni akter bio Nikola Karabatić. Naime, delegat je upozorio Karabatića da mora iz igre jer je nosio bijele podgaće umjesto plavih u boji dresa. To je toliko razljutio francuskog reprezentativca da je izašao van i skinuo donji dio dresa pa podgaće ostavši samo u normalnim gaćama koje su bile šarene na oduševljenje gledateljica. Po povratku u igru zbog tog je ispada dobio žuti karton.

To kao da je ostavilo traga na Karabatiću koji u nešto više od 36 minuta na terenu nije zabio nijedan gol. Međutim, zato je briljirao Samuel Honrubia s devet golova, dok je Guillaume Joli zabio šest. Kod Bjelorusa Ivan Brouka i Dimitrij Nilulenkau zabili su po šest.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • shamec 21.01.2014.

    A da potjeraju van sve koji nisu obrijani???Ko bi uopće igrao???

  • metla 21.01.2014.

    Vidimo sto vas taj Karamatic voli,sve se potrgao da igra za vas,pitajte Petrica i Rakitica tko je Sveti.

  • perici 21.01.2014.

    15-12 Bome fino igraju Poljaci :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare