To je to što me zanima!

Bez iznenađenja: Real Madrid dobio CSKA, dva gola Ronalda

Nogometaši Reala dobili su u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka CSKA s 4-1. Dva je gola zabio Ronaldo, jedan Higuain i Benzema, a za goste Zoran Tošić
Vidi originalni članak

Prije dvije godine CSKA je izbacio Sevillu iz Lige prvaka gostujućom pobjedom 2-1. A iako je Mourinho bio oprezan uoči gostovanja ruske momčadi na Santiago Bernabeu, Real nije Sevilla. Bez problema je "kraljevski klub" pobijedio CSKA 4-1 na krilima sjajnog Cristiana Ronalda. 

Portugalski genijalac zabio je dva gola, po jedan su pridodali Higuain i Benzema. Od početak je bilo jasno tko je mačka, a tko miš. Jurnuo je Real od prve minute, a Rusi su odolijevali 26 minuta. Onda je nakon sjajne akcije zabio Higuain. S tim se rezultatom otišlo na poluvrijeme. 

U drugom dijelu ista priča. Real je igrao, a CSKA se branio. Ronaldo je svojim prvim golom na utakmici u 55. minuti riješio stvar. Bilo je jasno da od čuda na utakmici neće biti ništa. 

U igru je ušao i oporavljeni Karim Benzema i odmah zabio povratnički gol. Tošić je samo ublažio poraz golom u 77. minuti, a sjajni Ronaldo drugi je gol na utakmici zabio u sudačkoj nadoknadi.

Osmina finala Lige prvaka (uzvratni susret):

Real Madrid - CSKA 4-1 (Higuain 26, Ronaldo 55, 94, Benzema 70 / Tošić 77)

Idi na 24sata

Komentari 69

  • bizzy_dany 15.03.2012.

    ipak najbolji gol dao Zoran Tosic. Kako poslao Pepea za burek... strasno!

  • user_48142 15.03.2012.

    Ajmo sad Real- Bayern ili Chelsea. kako bi to bilo dobro.

  • lukica1997 15.03.2012.

    bravo za real i ronalda ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare