To je to što me zanima!

Vatreni vole Osijek! Hrvatska na 'živce' pobijedila Velšane

Teže od očekivanog, ali tri boda su tu. Hrvatska je pobijedila u Gradskom vrtu Wales 2-1 u trećem kolu kvalifikacija za EURO 2020. golovima Perišića i autogolom Lawrencea. Nadu Velšanima je dao Brooks...
Vidi originalni članak

Opet smo strepili do samog kraja, pribojavali se Mađarske i onog njihovog gola pred kraj utakmice. No ovaj put je sve dobro završilo. U teškim, sparnim i neljudskim uvjetima Hrvatska je smogla snage za pobijediti Walesa i razveseliti brojne Slavonce koji su ispunili tribine Gradskog vrta.

Hrvatska je povela autogolom Alexandera Lawrencea u 17. minuti nakon ubačaja Ivana Perišića. Perišić je odigrao još jednu sjajnu utakmicu u Osijeku, čiji travnjak mu očito jako paše, Uspio je i zabiti u 48. minuti, a to mu je već sedmi gol u Gradskom vrtu. Zabio je dva Maliju, dva Azerbejdžanu, te jedan Senegalu, Izraelu i sad Walesu. U 77. minuti David Brooks, uz pomoć Domagoja Vide, postiže gol za Velšane. 

Napali su gosti žestoko i jurnuli po drugi gol, ali spasio nas je Livaković. Imao je Kramarić priliku riješiti utakmicu, no bio je malo sebičan i doveo nas u probleme. odmah u sljedećem napadu Bale je odletio u napad, pucao prema Liviju, no golman Dinama sjajno ga je pročitao i osigurao nam jako bitna tri boda. Sve nas je na trenutak štrecnulo oko srca, a kada je Kovacs svirao kraj utakmice, stiglo je i olakšanje.

U ovoj skupini večeras igraju Azerbajdžan i Mađarska. 

Hrvatska vodi na ljestvici sa šest bodova, dok Wales, Mađarska i Slovačka imaju po tri boda, a Azerbajdžan je bez bodova. Trenutačno imamo šest bodova nakon tri kola. Pobijedili smo Azerbajdžan i izgubili od Mađarske koja nas je iznenadila u Budimpešti...

Pred 17.000 gledatelja na stadionu Gradski vrt sudio je Istvan Kovacs iz Rumunjske. 

Idi na 24sata

Komentari 348

  • Ajmoooooooo 08.06.2019.

    Bravo Repka

  • 08.06.2019.

    Kramaričeva sebičnost nas mogla koštati pobjede. Ako se ne varam to nije prvi puta da je sebičan i da dovodi u opasnost našu pobjedu. Ajde Daliću sad trebaš da mu očitaš bukvicu!

  • 08.06.2019.

    gdje je je onaj nogometaš svijeta

Komentiraj...
Vidi sve komentare