To je to što me zanima!

Dalić to sigurno nije želio: Remi protiv slabije momčadi samo 12 dana prije Europskog prvenstva

Nakon što je izgledalo kako Hrvatska kontrolira utakmicu, Wbeymar je sa 16 metara čudesno probio Livakovića i izjednačio rezultat. 'Vatreni' su se mučili u prvom poluvremenu, a u drugom previše promašili
Vidi originalni članak

Očito nije bio dan za golove. Hrvatska nogometna reprezentacija dosta je promašila protiv Armenije, a gosti su na kraju iskoristili šansu i s izjednačenim rezultatom otišli iz Gorice (1-1). Wbeymar je bombom s 16 metara 'poništio' Perišićev gol iz prvog poluvremena i tako iskoristio sve promašaje naših reprezentativaca.

KOMENTAR Svidjeli se Kramarić i Pašalić, a brinu obrana i ozljeda Brekala...

U prvom je poluvremenu Hrvatska preuzela inicijativu nakon 15 minuta, te je Perišić u svom 100. nastupu u dresu 'vatrenih' glavom zabio nakon kornera i asistencije Luke Modrića. Do poluvremena nije bilo većih prilika pa se na odmor otišlo s prednošću Hrvatske. 

U nastavku je Dalić odmah napravio četiri izmjene te je ritam utakmice malo pao, a mogli su odmah na početku naši reprezentativci i do većeg vodstva, no jednu je povratnu loptu Rebić poslao nebu pod oblake'. Nakon toga je izglednu priliku 'promašio' i Pašalić koji je išao spuštati loptu u peterac umjesto da je pucao - lopta nikako nije htjela u gol.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A onda šok u 72. minuti kad je Wbeymar odličnim šutom s ruba šesnaesterca probio nemoćnog Livakovića i donio izjednačenje gostima. Stisnuli su tad naši nogometaši, probao je i Andrej Kramarić, ali odlični Jurčenko na golu Armenije nije se dao smesti pa je utakmica završila s 1-1. 

Sljedeću prijateljsku utakmicu 'vatreni' igraju u subotu protiv Belgije u Bruxellesu. Podsjetimo, prvu utakmicu na Europskom prvenstvu naši reprezentativci igraju 13. svibnja protiv domaćina Engleske.

Idi na 24sata

Komentari 408

  • sitnozubi 02.06.2021.

    koji tupson je ovaj dalić to je pre strašno evo ja sam igrao amaterski nogomet 4 ligu i sigurno bi bio bolji strateg neg ovo ,mrtvo puhalo, blagog telećeg pogleda...gura ove starce koji nit mogu nit se jim da trčat a na klupi mladost al lik eksperimentira več treču godinu...teraj to u Bosnu

  • KONTRA SVIH 02.06.2021.

    Dalić je već sad bivši, tip zaista nema pojma. Zašto je zvao Kalinića za 2 golmana, ako ne može u drugoj engleskoj ligi što će nam u repki. Lovren ozlijeđen ide na EP. Pa nije ovo party uz pivu, tu dolaze najbolje EU reprezentacije. Bosanac će letit odmah nakon ispadanja.

  • baba strumpf 02.06.2021.

    doslovnono sam razoćaran  igra kriminalna ma nemogu dobit Armeniju koga će dobit možda Belgijce,Engleze moš mislit

Komentiraj...
Vidi sve komentare