To je to što me zanima!

Bez Nicole je bio prosjek, a uz nju postao treći igrač svijeta

Prije nešto više od godinu dana Dimitrov je bio 'tek' 40. igrač svijeta. Premalo je to bilo za tenisača silnog potencijala pa su uslijedile promjene na svim poljima...
Vidi originalni članak

Bugarski tenisač Grigor Dimitrov (26) prava je faca, tu nema nikakve sumnje, što na terenu, što izvan. Naime, u finalu londonskog Mastersa u nedjelju pobijedio je Belgijca Davida Goffina 7:5, 4:6 i 6:3 i tako postao prvi debitant nakon Alexa Corretje koji je u prvom nastupu odmah osvojio završni Masters.

Grigor je tu osvojio 1500 bodova što ga je gurnulo na treću poziciju ATP ljestvice, a zaradio je i maksimalnu nagradu od 2,5 milijuna dolara.

Tko ne bi zaplakao od sreće?

No, prije nešto više od godinu dana Dimitrov je bio 'tek' 40. igrač svijeta. Premalo je to bilo za tenisača silnog potencijala i nešto se moralo promijeniti.

- Uz dobar pristup, dobre ljude u okruženju i kvalitetnu podršku, sve se može postići. Niti jedan cilj nije nedostižan - bila je poruka Dimitrova poslije osvajanja Mastersa.

Ciljao je na dvije osobe. Prvi je trener Daniel Vallverdú koji s njim radi godinu dana, a za životnu sreću pobrinula se pjevačka zvijezda Nicole Scherzinger.

Prekrasna američka pjevačica i glumica hoda s bugarskim tenisačem od početka 2016. i to je jedan od velikih razloga zašto je Dimitrov toliko 'skočio'. Uz to, Grigor je poznat kao veliki zavodnik na 'touru' - hodao je i sa Marijom Šarapovom.

Nicole je pak imala vezu sa F1 vladarom Lewisom Hamiltonom. Ta žena doista zna prepoznati pobjednika, a Dimitrov je pravi sretnik.

Od nedjelje teži za 2,5 milijuna dolara.

Nije loše, pogotovo jer mu sad slijedi odmor od naporne teniske sezone...

Idi na 24sata

Komentari 37

  • 27.11.2017.

    normalno prelijepa je moraš bit bolje kad si uz nju

  • Wrazica. 25.11.2017.

    Normalno da je covjek "skocio" kad ima zenu racicu pored sebe :D

  • 21.11.2017.

    Ma da, uz nju...bez Federera, Nadala, Wawrinke, Murray-a i Novaka kakve poznajemo. Usput, prevelika razlika u godinama,..dobrodzeci skoro pa babac i Mladic :/ ...i da se odrze skupa neko vrijeme, kad tada zavrsit ce kao i Ona "teta" od Wawrinke...cinjenica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare