To je to što me zanima!

Bez predstavnika: Nishikori je ipak prejak za Ivana Dodiga...

I posljednji hrvatski predstavnik na prvom Grand Slamu sezone, Ivan Dodig, završio je svoj nastup. Bolji je bio prošlogodišnji finalist US Opena, Kei Nishikori 3-1...
Vidi originalni članak

Već u drugom kolu prvog Grand Slama sezone, Australian Opena, Hrvatska je ostala bez predstavnika u pojedinačnoj konkurenciji. Posljednji 'preživjeli' Ivan Dodig izgubio je od prošlogodišnjeg finalista US Opena, Japanca Keija Nishikorija, 1-3 u setovima (4-6, 7-5, 6-2, 7-6(0)). 

Dodig je odlično otvorio meč, uzeo servis Japancu, pa izgubio svoj, ali opet napravio break za prvi set. Drugi set bio je izjednačen do 12. gema kada je Nishikori kod rezultata 6-5 napravio break i uzeo drugi set. 

To kao da je slomilo Dodiga koji je treći set izgubio 2-6, a u četvrtom ipak 'dogurao' do tie-breaka u kojem umjesto da izbori peti set, nije osvojio niti jedan bod

Bio je to zapravo razočaravajući nastup Dodiga čijim je porazom završeno i hrvatsko predstavljanje na Australian Openu u pojedinačnoj konkurenciji. Nishikori je u svom petom nastupu protiv Dodiga za dva sata i 50 minuta došao i do četvrte pobjede. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • gregorsamsa555 22.01.2015.

    Steta, vrucina je vise smetala Nishikoriu, da se otislo u peti set... A i trebao je imati 2:0 u setovima, dok nije izgubio nesretno servis kod 5:6 (jedan lagani volej promasio i lopta od Nishikoria udarila u vrh mreze)bio je bolji na terenu. Pokazao da je velik borac i da trenutno stanje na ATP ljestvici ne odrazava njegovu stvarnu vrijednost

  • Mthesecond 22.01.2015.

    Igrao je koliko je mogao,dao je sve od sebe...Nishikori je ipak Nishikori...Šteta za propuštenu šansu kod 5:3,al dešava se...Tenis je to..

  • DoridDragović 22.01.2015.

    kazem ja nedavno,drugi tjedan bez Hrvata u Australiji(pojedinačno) i dobijem 10-15 minusa???- kao ja nisam Hrvat,ja sam Srbin,nevolim nista hrvatsko. pa sta sam trebao napisati,da ce u finalu igrati Borna i Karlovic??

Komentiraj...
Vidi sve komentare